22_03_29_erdmost_nincskep

Közbeszerzést indított az Érd és Batta közötti kerékpárút tervezésére a NIF

22_03_29_erdmost_nincskep

Közbeszerzést indított az Érd és Batta közötti kerékpárút tervezésére a NIF

A Budapestről a Balatonhoz vezető, az EuroVelo 6, illetve a Balaton környéki kerékpárutakból terveztet összesen három szakaszt a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A nyílt tenderfelhívást az uniós közbeszerzési közlönyben (ted.europa.eu) jelentette meg az ajánlatkérő NIF. A megtervezni kért három kerékpárút-szakasz között az EuroVelo 6 kerékpáros útvonal Érd-Százhalombatta közötti, körülbelül 4 kilométeres szakasza is szerepel a Balatoni Bringakör balatonakarattyai 440 méteres és a Budapest-Balaton útvonal Székesfehérvár – Polgárdi közötti – Polgárdi előtti – 2,3 kilométeres szakasza mellett.

A tervezési idő mind a három részre 8 hónap. Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben meghatározott minimum árbevétele származott közúti infrastruktúra-fejlesztéshez kapcsolódó tervezési és engedélyeztetési feladatokból. Ez az összeg a városunkat is érintő szakaszra vonatkozóan nettó 13 millió forint, míg az akarattyai szakaszra 1, a Székesfehérvár-Polgárdi szakaszra pedig 6 millió forint.

Az ajánlattételi határidő február 7. Az értékelésnél 50-50 súlyszámmal szerepel az ár és a minőség.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email