22_03_29_erdmost_nincskep

Halászlé, szeretettel

22_03_29_erdmost_nincskep

Halászlé, szeretettel

Az Érd és Környéke Horgászegyesület idén is megvendégelte a rászorulókat a Szepes Gyula Művelődési Központ előtt. Az önkormányzat támogatásával 300 adag halászlé készült, amiből jutott bőven minden meleg ételre vágyónak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az esős idő ellenére sokan álltak sorba a gőzölgő halászléért, amit az Érd és Környéke Horgászegyesület tagjai és önkéntesek készítettek. Az egyesület hagyományosan 17 éve minden karácsony előtt megrendezi ezt a jótékonysági délutánt. A háromszáz adag hallé mellett a Pataki cukrászda jóvoltából diós és mákos bejglivel, az Érdi Pincetulajdonosok Egyesületének köszönhetően pedig forralt borral és forró teával várták az érdieket a művelődési központ előtt.

 

 

– Általában gyorsan elfogy ez a háromszáz adag, vannak, akik már kis edénnyel érkeznek és ha marad, vihetnek belőle haza is. Évről évre egyre több adagot készítünk, hogy mindenkinek jusson belőle – emelte ki a rendezvényen Berényi Andrásné, az Érd és Környéke Horgászegyesület elnöke, aki azt is hozzátette, hogy Tolna megyéből érkezett a 180 kiló hal, amit az önkormányzat biztosított. 

 

 

Az ételosztáson a Tranzit zenekar karácsonyi dalokkal melengette az ebédelők szívét.

 

 

Berényi Andrásné az idei évben került a horgászegyesület élére elnökként, és mint mondta, idén is megrendezték minden hagyományos programjukat.

– Újabb programokat is indítottunk a következő nemzedéknek, a második évfolyamos Telekis diákok pályaorientációs napra érkeztek egyesületünkhöz. A halászatot, haltenyésztést mutattuk be nekik, a gyerekek nagyon élvezték azt a napot. Én úgy gondolom, hogy lesz még ennek folytatása, az egész városból várjuk majd az iskolásokat a horgászegyesületnél – hangsúlyozta Berényi Andrásné.

 

 

Januárban újra megrendezik a horgászbált a Finta Rendezvényházban, amit egy pár évig nem tartottak meg az érdi horgászok, ám a nagy érdeklődés miatt most ismét eleget tesznek az érdiek kérésének.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email