22_03_29_erdmost_nincskep

Háromszáz gyermek karácsonyát teszik boldoggá

22_03_29_erdmost_nincskep

Háromszáz gyermek karácsonyát teszik boldoggá

Több mint 300 csomag gyűlt össze a Városunk Érdekében Dolgozunk Egyesület cipősdobozgyűjtő akcióján az érdi családoktól és iskolásoktól. A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai ma el is szállították a gyerekeknek szánt csomagokat, amiket a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élő családok kapnak meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A felhívásban kérték az embereket, hogy lehetőség szerint korosztályoknak szánva töltsék meg a dobozokat, játékok, tisztálkodószerek, édesség kerültek a csomagokba, minden, ami egy cipősdobozban elfér – tudtuk meg Dejtári Györgytől, a VÉD Egyesület elnökétől.

– Mindenki mosolyogva lépett be az irodánkba, látták, hogy egyre nő a csomagok száma. Amikor köszönetet mondtunk a jótékonykodóknak a gyerekek és a Baptista Szeretetszolgálat nevében, ugyanolyan mosollyal távoztak – mondta el az egyesület elnöke tudósítónknak.

Eredetileg 35-50 csomag beérkezésével számoltak, ám azt sokszorosan túllépte az egyesület, több mint 300 cipősdoboz gyűlt össze a rászoruló gyermekeknek.

 

 

– Két nappal ezelőtt felvettük a kapcsolatot a szeretetszolgálattal, jeleztük nekik, hogy jóval több csomag gyűlt össze, ők pedig elmondták, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe szállítják el őket, ott van ugyanis a legnagyobb számban a legszegényebb réteg – hangsúlyozta Dejtári György.

 

 

A VÉD Egyesület elnökétől megtudtuk, hogy az akció sikerére való tekintettel jövőre is csatlakoznak a gyűjtéshez, de akkor már előzetes regisztrációt kérnek majd és az egyesület határozza meg, kihez kerüljön a csomag. A további kezdeményezéseikről havonta megjelenő lapjukban is információt adnak a lakosságnak. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email