22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: hazai pályán vesztett rangadót a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: hazai pályán vesztett rangadót a Delta

Hazai környezetben 3:0-s vereséget szenvedett a tabella harmadik helyén álló Delta RSE Érd a második helyezett Veszprémi Egyetemi SC ellen a női röplabda NB II Nyugat A-csoportjának 10. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A múlt héten súlyos sérülést szenvedő csapatkapitány, Végh Angéla mellett Tátrai Zsanettet, Baumann Flórát és Tombor Szonját is nélkülözte a Veszprémi Egyetemi SC ellen Dömötör-Mátrai Beáta, a Delta vezetőedzője. Az érdiektől a négy hiányzó mellett Csörgi Evelin sérülésből tért vissza, míg Tóth Luca és Darvas Hanna sérülten vállalta a mérkőzést.

A baljós előzmények ellenére a Delta már korábban megmutatta, hogy tud foggal-körömmel küzdeni, hiszen a két csapat veszprémi összecsapásán az érdiek ötszettes meccsen győztek 3:2-re, így a Veszprémet a visszavágás is fűtötte.

A Delta küzdésével ezúttal sem lehetett probléma, hiszen a foghíjas keret így is megnehezítette a vendégek dolgát, akik az első játszmát öt ponttal, 25:20-ra nyerték meg. Majd a másodikban már nem bírta tartani a Veszprémet a házigazda, amely 25:15-re vesztette el ezt a felvonást.

A harmadik szettben ismét szorosabban tudta tartani az állást Dömötör-Mátrai Beáta együttese, ám a hajrában a veszprémiek döntöttek jobban, a szettet 25:22-re, a mérkőzést pedig 3:0-ra nyerték meg.

Vereségével a Delta RSE ÉRD visszacsúszott a tabella negyedik helyére. Az érdiek a 2019-es év utolsó mérkőzését december 21-én, 11 órától a listavezető MTK Budapest vendégeként vívják.

Női röplabda NB II, Nyugat A-csoport, 10. forduló
Delta RSE Érd–VESC 0:3 (–20, –15, –22)
Delta: Hainzmann, Tankó, Balácsi, Juhász, Darvas, Flach, Jakab, Tóth, Veress, Csörgi. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email