22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – december 13-15.

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – december 13-15.

Hazai pályán vív rangadót a Delta RSE Érd női röplabda csapata és a Budapesti Honvéd SE-Érd serdülő vízilabdaegyüttese is az előttünk álló hétvégén, emellett a korcsolyázók, a tornászok és a rock’n’rollosok is évzáró gálát tartanak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

RÖPLABDA

Rangadó a VMG-ben! A tabella harmadik helyén hat győzelemmel és két vereséggel, tizenhét ponttal álló Delta RSE Érd a második helyezett, húszpontos Veszprémi Egyetemi SC-t látja vendégül december 14-én, 19 órától a röplabda NB II Nyugat A-csoportjának 10. fordulójában a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában. Amennyiben az érdiek három szettben győznek, úgy megelőzik a veszprémieket a tabellán, akiket idegenben ötjátszmás meccsen győztek le 3:2-re a bajnokság nyitókörében.

Női röplabda NB II, Nyugat A-csoport, 10. forduló
12.14., 19.00:
Delta RSE Érd–Veszprémi Egyetemi SC

VÍZILABDA

Ismét itthon a pólósok. Hazai pályán száll vízbe a Budapesti Honvéd SE-Érd serdülő együttese a korosztályos bajnokság alapszakaszának B-csoportjában, a hetedik fordulóban. Fazekas Márton második helyen álló együttese az ÉRD Arénában a harmadik helyezett YBL WPC II-vel vív rangadót. A serdülők mellett a 2006-osok a Népligetben szállnak vízbe a POLO SC ellen.

Budapesti Serdülő Fiú Bajnokság, Alapszakasz, B-csoport, 7. forduló, 12.14., ÉRD Aréna
13.00:
YBL WPC II–Budapesti Honvéd SE-Érd
14.15: Vasas SC–BVSC-Zugló
15.30: Sportliget–CVSE

Budapesti Rusorán Péter Gyermekbajnokság, 2006, Alapszakasz, B-csoport, 7. forduló, 12.14., FTC Népliget
12.00:
POLO SC BP 2006–Budapesti Honvéd SE-Érd

GÁLÁK, ÉVZÁRÓK

Év végén több egyesület is hagyományos évzáró gálával búcsúztatja a mögöttünk hagyott esztendőt. December 13-án, 17.45-től a BudaSkate SE és a Hoffmann Korcsolya Akadémia az Érdi Jégcsarnokban rendezi meg I. Hagyományteremtő Karácsonyi Gáláját. Az Érdi Torna Club december 15-én, 14 órától tartja évzáró ünnepségét a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában, s ezzel egyidőben az ÉRD Arénában a Masters SE akrobatikus rock’n’rollosai gáláznak.

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email