advent_a_fotern_191130_2

Advent 3.0 a főtéren

Advent harmadik hétvégéjén is folytatódnak a programok Érd karácsonyi díszbe és hangulatba öltözött főterén, ahol korcsolyázással, forralt borral, forró csokival lehet a közelégő ünnepre hangolódni. Szombaton Magyarok Érdi Vására és jótékony sütivásár is lesz, utóbbi a Lukács családért.

December 14-én, szombaton Pergel Antal fogja megnyitni az adventi Magyarok Érdi Vásárát, aminek kínálatában jó eséllyel találhatjuk meg, mi kerüljön a karácsonyfa alá idén. Az árusok mellett a fellépők is színesebbé teszik a vásárt: a Habilitációs Központ Csengettyűseitől, az Érdi Bukovinai Civil Népdalkörön, Szigeti Eszteren, Gerlei Ilonán át egészen az Ófalusi Tagóvoda csöppségeiig.

15 órától a főtérre települ egy rakat süteménnyel egyetemben az Egy szelet a szívünkből – Érd és környéke jótékonysági csoport, akik ezúttal a Lukács testvérekért tartanak sütinapot. Bővebben a családról itt írtunk.

18 órától újra a George & Friends zenekar ad élő koncertet, akik a 80-as, 90-es évek minőségi funky rock zenéiből válogatnak a műsorukban, azaz többek között Charlie, Tátrai Band, LGT, Korál, Generál és TRB dalaiból.

A koncert után Hanzee és VidaG prezentálja a korizáshoz a ritmust, funky, hip-hop, laza kis beat-ek a jégen csúszkáláshoz.

Kávékülönlegességek, forró csoki és egyéb finomságok a Bar coffee-tól forralt bor, bátrabbaknak köleses sör és egyéb lélekmelegítők a Köleses Sör – A SÖR jóvoltából! Az italok mellett kapható az elmaradhatatlan kürtőskalács na és persze a lángos!

December 15-én, vasárnap 17 órakor lobban majd fel az adventi koszorú harmadik gyertyájának lángja. A közös adventi gyertyagyújtáson ezúttal Mojzer György, római katolikus plébános, a Rosenbrücke Német Nemzetiségi Énekkar és a Hanselbeck Sváb Tánccsoport fog közreműködni.

Jégpálya nyitvatartás:

– hétfő-péntek délelőttönként: óvodák, iskolák (szervezetten – jelentkezni a Szepes Gyula Művelődési Központban lehet)

– hétfő-péntek délutánonként, 15.00-20.00

– szombat-vasárnap: 10.00-14.00 és 15.00-20.00

Belépőjegyek:
– érdi lakosoknak: 500 Ft/alkalom
– nem érdi lakosoknak: 1000 Ft/alkalom
– korcsolyabérlés: 700 Ft/alkalom

Ünnepi nyitvatartás:
2019. december 24.: zárva
2019. december 25.: 15.00-20.00
2019. december 31.: 10.00-14.00
2020. január 1.: 15.00-20.00

További cikkeink

További cikkeink

Erős a balatoni forgalom az M7-es autópályán a fővárosból kifelé. Érd és Kápolnásnyék között telített sávokban lehet autózni, szakaszosan torlódnak a járművek.

Reneszánszukat élik a bolhapiacok, garázsvásárok, és nem kell különösebb tudomány, hogy rájöjjünk, miért: egyrészt a kincskeresés izgalma, másrészt a tárgyak kézzelfoghatósága miatt, a siker

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email