22_03_29_erdmost_nincskep

Kempo: öt világbajnoki érem a szigetszentmiklósi nemzetközi versenyről

22_03_29_erdmost_nincskep

Kempo: öt világbajnoki érem a szigetszentmiklósi nemzetközi versenyről

Négy arany- és egy ezüstérmet szereztek a Budapesti Kempo SE érdi szakosztályának versenyzői a szigetszentmiklósi UWSKF nemzetközi bajnokságon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az United World Sport Kempo Federation (UWSKF) nemzetközi bajnokságának – a korábban ismert Hanshi Kupának – volt házigazdája a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok. A háromnapos viadalon a gyermek, az ifjúsági, a felnőtt és a veterán korosztályokban mérték össze tudásukat a harcművészek. A magyar mellett ukrán, szlovák, cseh, francia, portugál, azeri, indiai és román sportolókat is felvonultató nemzetközi bajnokságon tizenkét harcművészeti stílus került bemutatásra, melyeken belül fegyveres és pusztakezes formagyakorlatokat is be lehetett mutatni, míg küzdelemben A- és B-viadalban zajlottak a vegyes harcok.

A Budapesti Kempo SE érdi kirendeltsége három versenyzőt indított a bajnokságon: a szakosztályvezető, Antal Róbert három ellenfelét is legyőzve nyerte meg a 71 kilogrammosok B-viadalát, így világbajnoki címet szerzett, emellett népes mezőnyben végzett ezüstérmesként pusztakezes formagyakorlatával.

Nemes Endre a 62 kilogrammosok között indulva lett gazdagabb két aranyéremmel, míg Kárász Klaudia csak formagyakorlatban szerepelt, ám ő is begyűjtött egy elsőséget.

Az összesített eredmények alapján Magyarország nyerte a világbajnokságot, miután a házigazda versenyzők szerezték a legtöbb aranyérmet a nemzetközi bajnokságon.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email