22_03_29_erdmost_nincskep

Diákmikulások a főtéren

22_03_29_erdmost_nincskep

Diákmikulások a főtéren

Az Ifjúsági Önkormányzat képviselői is kivették részüket a mikulásozásból: szombaton egész nap a főtéren kínálgatták a szaloncukrokat nemcsak a gyerekeknek, de az idősebbeknek is, és városnéző kisvonatról is gondoskodtak, ami egész nap szorgosan szállította utasait a művelődési ház és Ófalu között.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A korábbi évekhez hasonlóan az Ifjúsági Önkormányzat képviselői, idén is igyekeztek minél több csöppség arcára mosolyt varázsolni egy kis figyelmességgel.

– Ifjúsági Önkormányzatként a kisebbekért is felelünk, de nem hagytuk ki az idősebbeket sem a szaloncukor osztásból. Illetve szerveztünk mára egy városnéző kisvonatot is, ami egészen sötétedésig az érdeklődők rendelkezésére áll – mondta el kérdésünkre Harkai Márton, sajtókapcsolatokért felelős referens.

Sok szaloncukorral készültek az alkalomra, de ott jártunkkor, kora délutánra már csaknem az összes elfogyott, úgyhogy elég népszerű volt idén is az IFÖ mikulása a főtéri adventi forgatagban.

Az ajándékozás mellett az akciónak természetesen figyelemfelkeltő szerepe is volt:

– Úgy tudom, az egész országban egyedülálló, hogy Érden létezik egy ilyen ifjúsági önkormányzat. Szeretnénk minél több emberhez eljutni, ez pedig erre egy kiváló lehetőség – tette hozzá Márton, mielőtt visszasietett volna a sátorhoz az újonnan érkező gyerekeknek is szaloncukrot osztani.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email