22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is lehet kergetni a krampuszt

22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is lehet kergetni a krampuszt

December 4-én 18:30-kor a főtérre érkezik a Mikulás és a krampusz, hogy egy jót kergetőzzenek a gyerkőcökkel. A kimerítő kacagva kocogást természetesen egy kis energiabevitel előzi meg - szaloncukrokkal. A szervező, Muk András Róka, BSI futónagykövet nyilatkozott a részletekről.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Muk Andrásék már több éve szervezik meg a gyerekek számára a kacagva kocogást a Mikulással és a krampusszal, amire idén december 4-én, szerdán kerül majd sor. 18:30-kor a főtéren tart egy kis bemelegítést a gyerekeknek a krampusz, aztán 18:45 körül érkezik meg a Mikulás hozzájuk az Északi-sarkról, aki szétoszt egy kis szaloncukrot is a kicsiknek és nagyoknak, hogy biztosan legyen elég energiájuk a kocogáshoz. Ehhez kérik a szervezők, hogy a szülők hozzanak magukkal pár marék szaloncukrot.

Muk András Róka és a többi BSI futónagykövet év közben is a mozgás, azaz a futás népszerűsítésén dolgozik. Mint azt Róka mondja, Érdnek nagyon jó adottságai vannak ahhoz, hogy ennek a mozgásformának hódoljon az ember és sok szeretettel várnak szerdai, illetve vasárnapi edzéseikre minden mozogni vágyót, akár a kezdőket is, hiszen van számukra is külön csoportjuk.

A szerdai Mikulás kocogásról és krampusz kergetésről, valamint a szerdai és a vasárnapi edzésekről az Érd Fm 101.3-nak nyilatkozott Muk András Róka, amit itt is meghallgathat:


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email