22_03_29_erdmost_nincskep

Készítsen saját kezűleg karácsonyi ajándékot!

22_03_29_erdmost_nincskep

Készítsen saját kezűleg karácsonyi ajándékot!

Mézeskalácsot, asztaldíszt, textil-nyakláncot, kerámiatárgyat vagy festményt készíthet meglepetésként a karácsonyfa alá a Karácsonyi Ajándékgyárban december 7-én, szombaton délután a Parkvárosi Közösségi Házban, ahol a szervezők most a 16 év felettieket várják egy kis karácsonyi készülődésre.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A párhuzamosan zajló foglalkozásokon az igényes ajándékok elkészítésében gyakorlott szakemberek lesznek mindenki segítségére. 

Lehet mézeskalácsokat díszíteni Pap Szuzy, cukrász vezetésével, vagy karácsonyi asztaldíszt készíteni Hamala Emília, virágkötő asszisztálásával, vagy díszüveget és textil technikával nyakláncot Veres Ágnes, kézműves segítségével, vagy kerámia ajtódíszt és korongon elkészített saját tárgyat Czégény Klára, keramikus vezetésével, sőt, élményfestést is lehet választani, azaz meg lehet lepni szeretteinket saját készítésű festménnyel is Perger Emi, művésztanár segítségével. 

Bő a választék hát, de egy fő csak egy foglalkozásra jelentkezhet, hogy mindenkinek legyen ideje befejezni a kiválasztott technikával elkészülő ajándékot. A foglalkozásokra minden szükséges anyagot és eszközt biztosítanak a szervezők, úgyhogy azt nem kell hozni, viszont érdemes minél előbb jelentkezni az eseményre, mert a férőhelyek száma korlátozott, és a regisztráció sorrendjében fogadják el a jelentkezést. Regisztrálni a Parkvárosi Közösségi Házban lehet a részvételi díj (4000 Ft) befizetésével november 29-ig.

A Parkvárosi Közösségi Házban azonban nemcsak ajándékgyárral készülnek az ünnepekre. November 29-én a kicsiket a Csiga Duó fogja elkalauzolni a Mikulás északi-sarki otthonába, hogy meglessék, hogyan készül az ünnepekre a nagy szakállú. December 6-án ecsetelő foglalkozással várhatják a kicsik és nagyok a Mikulást. Idén sem maradhat el az adventi koncert a közösségi ház programkínálatából, mint ahogy a HázKarácsony sem – a tavalyi nagy sikerre való tekintettel, ahol a közösségi házban tartott foglalkozások résztvevői és vezetői gyűlnek össze, és mutatják meg egymásnak és az érdeklődőknek, hogy mivel töltik itt év közben rendszeresen az idejüket.

Szendreyné Takács Gabriella, a Parkvárosi Közösségi Ház programszervezője beszélt részletesen a programokról és a Karácsonyi Ajándékgyárról, aminek két foglalkozásvezetőjét: a kerámia ajtódíszek készítéséhez és korongozáshoz asszisztáló Czégény Klárát, keramikust és a mézeskalácsok díszítésében segédkező Pap Szuzy-t is kérdeztük az eseményről. Az interjút itt tudja meghallgatni:


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email