22_03_29_erdmost_nincskep

Ítélet után halasztást kért, hogy átmenjen a bíróság melletti templomba lopni

22_03_29_erdmost_nincskep

Ítélet után halasztást kért, hogy átmenjen a bíróság melletti templomba lopni

Az Érdi Járási Ügyészség 2019. november 15. napján (pénteken) 9.00 órára bíróság elé állítja M. G. vádlottat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ügy érdekessége az, hogy M. G. vádlottat szintén bíróság elé állításos tárgyaláson 2019. november 8. napján az Érdi Járásbíróság 2 rendbeli lopás bűntette miatt, mint különös visszaesőt 3 év börtönbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte, valamint elrendelte egy korábbi 8 hónapi felfüggesztett börtönbüntetés végrehajtását. Ezen alkalommal a vádlott az alábbi két cselekményt követte el: 

– Érden a Polgárok Háza melletti füves területen felállított alkalmi játszósártorban egy szék karfájára helyezett táskából értékeket tulajdonított el 153.810.- Ft összegben,

– Érden a Szepes Gyula Művelődési Központban megrendezett eseményen a színpadon levő székre felakasztott táskából tulajdonított el értékeket 106.500.- Ft összegben.

A múlt heti tárgyaláson a vádlott szabadlábon volt, a cselekmény elkövetését elismerte. Az ítéletet a tárgyaláson mindenki tudomásul vette, így az ítélet jogerőre emelkedett. A tárgyaláson indítvány hiányában a bíróság nem döntött kényszerintézkedésről, így a vádlott távozhatott a bíróságról. A vádlott a tárgyaláson halasztás engedélyezését kérte figyelemmel arra, hogy pénzt kell szerezni az élettársának, hogy a megélhetése a büntetés alatt biztosított legyen. 

Ezt követően került sor 2019. november 10. napján az újabb bűncselekmény elkövetésére, ahol a templomban a perselyből tulajdonított el a vádlott 5.500 Ft-ot. 

A vádlott jelenleg őrizetben van, a bíróság elé állításra 2019. november 15-én kerül sor az Érdi Járásbíróságon, ahol ítélethozatal várható.
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email