22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: idegenben jól megy, megint nyert a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: idegenben jól megy, megint nyert a Delta

Háromból három – valamennyi idegenbeli mérkőzését megnyerte a Delta RSE Érd a női röplabda NB II Nyugat A-csoportjában, hiszen a hétvégi Közgáz SC junior elleni mérkőzésen 3:0-ra győztek Dömötör-Mátrai Beáta lányai.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Veszprémi Egyetemi SC elleni ötszettes idegenbeli siker után a listavezető MTK-tól ugyan hazai pályán kikapott a Delta RSE Érd, ám Tombor Szonjáék kedvét ez nem szegte, melyet mutat a kaposvári négyjátszmás győzelem.

A bajnokság 14. fordulójából előrehozott Közgáz SC junior elleni idegenbeli mérkőzésnek jó előjelekkel vághattak neki a tigrisek, hiszen a sereghajtó a szezon eddigi négy találkozóján csupán egy szettet tudott nyerni.

A mérkőzés az előzetes várakozásoknak megfelelően alakult, a Delta az első szettet óriási különbséggel, 25:10-re nyerte meg, jó alapot adva a végső sikerhez. A második szett már szorosabban alakult, de az érdiek ezt is behúzták 25:17-re, s a harmadik – mint később kiderült, utolsó – játszmában sem tudta megnehezíteni a Delta dolgát a Közgáz, hiszen ezt a felvonást tíz ponttal nyerték meg Tátrai Zsanették, akik harmadik idegenbeli mérkőzésükön diadalmaskodtak a 2019/2020-as idényben.

A Delta jelenleg a három sikerével és egy vereségével a tabella harmadik helyét foglalja el a százszázalékos MTK Budapest és a 4–1-es mérleggel álló Veszprémi Egyetemi SC mögött. Az érdiek legközelebb november 16-án, szombaton Győrben lépnek pályára a Széchenyi vendégeként 14 órától.

Női röplabda NB II, Nyugat A-csoport, 14. fordulóból előrehozott mérkőzés
Közgáz SC junior–Delta RSE Érd 0:3 (–10, –17, –15)
Delta: Tátrai Zs., Tombor Sz., Hainzmann R., Végh A., Juhász L., Darvas H., Flach D., Baumann F., Jakab B., Tóth L., Csörgi E.
Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email