22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hat meccse veretlen csapatok csapnak össze

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hat meccse veretlen csapatok csapnak össze

Az NB III Nyugati csoportjának 13. fordulójában, november 3-án, 13.30-tól az elmúlt hat bajnokiján veretlen maradó BKV Előrét fogadja az Érdi VSE az Ercsi úti Sporttelepen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ugyan elmúlt hat bajnoki mérkőzésén nem talált legyőzőre, mégis vereséggel a háta mögött érkezik Érdre a BKV Előre, amely hét közben, a Magyar Kupában szépen helyt állt a Ferencváros ellen, de 3–1-es hazai vereséggel búcsúzott a sorozattól.

A közlekedésiek azonban a bajnokságban remek szériát tudhatnak maguk mögött, hiszen elmúlt hat bajnokijukon három-három győzelmet és döntetlent számlálnak. A Bicske elleni idegenbeli 1–0-s vereség után hazai környezetben ikszeltek a III. Kerülettel, majd Nagykanizsáról hozták el a pontokat (3–1) és a Mosonmagyaróvárt, valamint a Hévízt is 2–1-re győzték le a Sport utcai Stadionban. A legutóbbi két fordulóban előbb Balatonlellén (1–1), majd hazai környezetben a VLS Veszprém ellen (0–0) játszottak döntetlent Palásthy Dávidék.

A szezont gyengén kezdő BKV négy győzelemmel, öt döntetlennel és három vereséggel áll. A VII. kerületiek a nyolcadik forduló után még kieső helyen álltak, de a remek szériájuk során megszerzett tizenkét ponttal egészen a kilencedik helyig kapaszkodtak fel a középmezőnyre.

A bajnokság két legjobb formában lévő együttese találkozik tehát, hiszen az érdiek sem kaptak ki legutóbbi hat bajnokijukon: sorrendben a Komáromot, a Puskás Akadémia második csapatát, a Bicskei TC-t, a III. Kerületet és a Mosonmagyaróvárt is legyőzték, de utóbbi két mérkőzés között még egy döntetlent játszottak a Nagykanizsával.

A BKV-nál fokozottan kell figyelni a házi gólkirályra, a Fradi elleni MK mellett a bajnokságban már hétszer eredményes Balogh Bencére, aki futószalagon szállítja a gólokat idén is.
A felek az elmúlt években többször is találkoztak: az előző idényben Érden 3–1-re győztek Koós Gáborék, míg vendégként 2–2-es döntetlent értek el.

A 2017/2018-as idényben mindkét találkozón hazai siker született, előbb a BKV épp megtörte az érdiek nyolcmeccses veretlenségi szériáját (2–1), de tavasszal egy 2–0-s sikerrel vettek revánsot Csiszár Zoltánék.

– Nem tudom, mennyit vett ki belőlük a szerdai mérkőzés, sőt, inkább úgy készülünk, hogy feldobódott állapotban érkeznek hozzánk, hiszen egy nagyszerű eredményt értek el a Fradi ellen.

Ismerjük, hogyan lehet felnyitni a védekezésüket, de nagyon nehéz lesz, mert kevés gólt kapnak, szervezetten védekeznek és elől van az egyik legnagyobb sebességgel bíró játékos, Balogh Bence, úgyhogy nem lesz egyszerű feladatunk, de állunk elébe

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője. – Szerintem egy biztos védekezésből próbálnak ellenünk kontrára játszani, erre is készülünk, de a váratlan is benne lehet a játékukban, viszont inkább úgy gondolom, inkább a pontrúgásokból és a gyors ellentámadásokból próbálnak előnyt szerezni – fűzte hozzá.

A november 3-án, 13.30-kor kezdődő Érdi VSE–BKV Előre mérkőzést Leél-Őssy Ádám vezeti, segítői Hofbauer Roland és Rózsa Dávid lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 13. forduló
11.03., 13.30:
Érdi VSE–BKV Előre

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email