22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hatból hat, tovább menetelnek a női labdarúgók

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hatból hat, tovább menetelnek a női labdarúgók

Hazai pályán aratott 5–0-s győzelmet az Ócsa VSE ellen az Érdi VSE felnőtt női labdarúgó csapata a Pest megyei másodosztályú háromnegyed pályás bajnokság déli csoportjának hatodik körében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kiválóan alakul az új idény az Érdi VSE felnőtt női labdarúgói számára, hiszen Bukovszki Jenőné Boros Piroska játékos-edző együttese a bajnokság hatodik körében már hatodik győzelmét aratta.

Az érdiek eddig az Újhartyánt (9–0), a Diósdot (0–2), a Nagykátát (9–0), a Törökbálintot (0–8) és a Csep-Gólt (2–0) is kapott gól nélkül győzték le, a hatodik fordulóban pedig az Ócsát látták vendégül.

Az erőviszonyoknak megfelelően kezdett az éllovas érdi együttes az ötödik ócsaiak ellen, ám hiába szegezte saját kapuja elé a vendégeket a házigazda, a vezetést csak a játékos-edző révén szerezte meg a 35. percben, amelyet pedig három perccel később a női szakágvezető, Lovász Gyöngyi duplázott meg.

A félidei kétgólos vezetés után a második játékrészben egy öngóllal növelte előnyét az érdi csapat, amely az utolsó percekben még Lőrincz Teréz és Fekete Mária révén is eredményes volt, így végül 5–0-s győzelmet aratott.

A mérkőzést az Ercsi úti Sporttelepen dr. Csőzik László Érd polgármestere is megtekintette.

Pest megyei női ¾ pályás II. osztály, Déli csoport, 6. forduló
Érdi VSE–Ócsa VSE 5–0 (2–0)
Gól: Bukovszki Jenőné (35. perc), Lovász Gyöngyi (38. p.), Filyóné Juhos Judit (50. p. – öngól), Lőrincz Teréz (77. p.), Fekete Mária (80. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email