22_03_29_erdmost_nincskep

Ki a legszebb e vidéken, ki a legszebb Pest megyében?

22_03_29_erdmost_nincskep

Ki a legszebb e vidéken, ki a legszebb Pest megyében?

Hamarosan megcsodálhatjuk a III. Pest Megye Szépe verseny döntőseit: vasárnap elkészültek a fotók, amelyek hamarosan felkerülnek a verseny honlapjára és közösségi oldalára.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tizenöt hölgy versenyezhet a januári gálán a koronáért a Pest Megye Szépe versenyben, amit harmadízben rendeznek meg Törökbálinton. A döntőbe tizenöt hölgy jutott be, a megye minden tájáról – Dunakeszitől Szokolyáig –, és bár érdi lány nincs a döntősök között, a szomszédságból Diósd, illetve a főváros XXII. kerülete képviseltetheti magát.  A hölgyek első közös fotózására augusztus végén került sor, egy balatoni vitorlázáson, most vasárnap pedig elkészültek azok a képek is, amelyek a napokban felkerülnek verseny honlapjára, illetve közösségi oldalára, és így a közönség is leadhatja majd szavazatát az általa legszebbnek tartott versenyzőre. Mint azt Bada Zoltán, a verseny alapító-igazgatója kérdésünkre elmondta, a fotózás mellett több olyan alkalmat is szerveznek, amelyen a lányok nemcsak találkozhatnak egymással, hanem elsajátíthatják a magabiztos fellépés, illetve a színpadi megjelenés alapjait Zámbó Vörös Viktóriától, a verseny szakmai koordinátorától.

Fitneszedzéseken vesznek részt, Cseh-Szakál Tibor versenytáncos irányításával. Azt is megtanulják, milyen smink, frizura illik leginkább a személyiségükhöz – ebben Kászonyi Gergely mesterfodrász és Tóth Viktória makeup artist van segítségükre. És ne feledkezzünk meg Kis Korinnáról, a II. Pest Megye Szépe választás érdi szépségkirálynőjéről, a verseny hivatalos arcáról, aki most ugyanolyan izgalommal drukkol a lányoknak, mint ahogy tavaly a döntőre készült. – Szeretném, ha a legjobbat hoznák ki önmagukból. Bevallom, van bennem egy óvatos női irigység is, hiszen olyan jó lenne a helyükben lenni – mondta mosolyogva az érdi fiatal lány, aki szeretne további versenyeken is indulni, de jelenleg a munkára és a tanulásra fókuszál; jogot hallgat levelező tagozaton. Korinna a jövőjét is a szépségiparban képzeli el, szeretne saját vállalkozást indítani.

– Egy-egy ilyen versenyen nagyon sokat lehet tanulni: magabiztosságot, nőiességet, hogy hogyan emelhetik ki saját egyéniségüket a hölgyek úgy, hogy közben gyönyörűek legyenek. Aki a szépségiparban szeretne maradni, tudást és kapcsolatokat szerezhet, hiszen nagyon jó szakemberekkel dolgozunk együtt – hangsúlyozta Korinna, aki azt tanácsolja a döntősöknek: adják önmagukat, legyenek bájosak, mosolygósak, és ne akarják megjátszani magukat. – Látszik, hogy idén több olyan lány is van, aki már szerepelt szépségversenyen, divatbemutatón; ők magabiztosabbak, és fotózás közben a pózok is könnyebben mennek – mondta lapunknak Zámbó Vörös Viktória, aki idén fekete, illetve fehér Pest Megye Szépe pólót és ugyancsak fekete, ám különböző kialakítású és textúrájú bőrszoknyákat álmodott a versenyzőkre. Természetesen azoknak sincs mitől tartaniuk, akiknek ez az első ilyen versenyük – itt mindenki elsajátíthatja azt a bizonyos pluszt, ami a szépség mellé szükségeltetik ahhoz, hogy a színpadon is elvarázsolják a közönséget.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email