22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: egy szettet tudott nyerni az MTK ellen a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: egy szettet tudott nyerni az MTK ellen a Delta

Hazai pályán 3:1-es vereséget szenvedett a Delta RSE Érd az MTK-től a női röplabda NB II Nyugat A-csoportjának második fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Dömötör-Mátrai Beáta lányai nem kezdték jól a hazai mérkőzést, hiszen a fővárosi kék-fehérek a találkozó elején 14:3-ra léptek meg, ennek ellenére alaposan felzárkózott a vendéglátó, s az első játszmát csak három ponttal, 25:22-re veszítette el.

A második felvonásban tovább folytatódott a Delta lendülete, de hiába a feljavuló játék, a vendégek ezúttal is jobbnak bizonyultak (23:25), majd a harmadik szettben közelebb jöttek Flach Dóráék, akik ezt a felvonást a legkisebb különbséggel, 26:24-re nyerték meg, s úgy tűnt, visszajönnek a meccsbe, ám a negyedik játszmában hiába volt reális esély az egyenlítésre, az MTK kihasználta rutinját és 25:22-re behúzta a negyedik szettet és 3:1-re győzött.

A Delta RSE Érd két mérkőzés után egy-egy győzelemmel és vereséggel hetedik a kilenccsapatos tabellán, az első két helyezett után pedig a bajnokság harmadik körében a harmadikhoz, az 1. MCM-Diamant RÖAK-hoz látogatnak Kaposvárra az érdiek.

Női röplabda NB II Nyugat A csoport, 2. forduló
Delta RSE Érd–MTK Budapest U21 1:3 (–22, –23, 24, –22)
Delta: Flach D., Végh A., Darvas H., Tóth L. Csörgi E., Tombor Sz., Tátrai Zs., Baumann F., Fertődi D., Jakab B. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email