22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Ezúttal hazai pályán vív rangadót az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Ezúttal hazai pályán vív rangadót az Érdi VSE

A tabella negyedik helyén álló FC Nagykanizsát látja vendégül október 20-án, 14 órától az Ercsi úti Sporttelepen a listavezető Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 11. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Sok erőt adhat a házigazda Érdi VSE számára, hogy a legutóbbi fordulóban idegenben tudta megnyerni a III. kerületi TVE elleni rangadót 3–1-re, ráadásul úgy, hogy Mojzer Györgyék a szünetben még egygólos hátrányban voltak.

Az aktuális ellenfél, az FC Nagykanizsa sincs rossz passzban, hiszen legutóbbi két mérkőzését egyaránt megnyerte, az előző fordulóban hazai pályán, hátrányból fordítva nyertek Barna László tanítványai 2–1-re a VLS Veszprém ellen, míg két hete Balatonlellén győztek 3–0-ra. Azt megelőzően a bajnokságban eddig négy győzelmet és két vereséget könyveltek el a Zala megyeiek, akik a Lipótot (2–0), a Puskás Akadémia FC II-t (2–1), a Bicskei TC-t (1–3) és a Hévíz SK-t (2–1) győzték le, míg a Komárom 4–2-re nyert hazai pályán, a III. kerület pedig 3–0-ra Nagykanizsán.

Az Érdi VSE és az FC Nagykanizsa legutóbb az előző idény 28. fordulójában találkozott Érden, akkor a hazaiaktól Mojzer György szerzett vezetést, ám a 91. percben az FC Nagykanizsa Lőrincz Bence révén mentett pontot. Ősszel viszont az érdiek örülhettek, hiszen a tizenharmadik fordulóban Koós Gábor találatával hozták el a három pontot Nagykanizsáról.

A felek még a 2017/2018-as kiírásban is találkoztak, amikor az akkori megye I-es Nagykanizsa a Magyar Kupa nyolcadik fordulójában kétgólos hátrányból felállva, 3–2-es sikerrel búcsúztatta az érdieket a sorozattól.

– Nem számolok könnyebb meccsre, mint a Kerület ellen, de kicsit más mérkőzés lesz, mert a III. kerület nagyon szeretett volna nyerni hazai pályán, a Nagykanizsa pedig jó eredményt szeretne elérni, de egy zártabban védekező csapatra számítunk, ami nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy játékukat kontrára alapozzák, hiszen gyors játékosaik vannak. Más mérkőzés lesz, de minőségben cseppet sem lesz gyengébb, mint a múlt heti – kezdte várakozásait Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

– Attól függetlenül, hogy hazai pályán, vagy idegenben játszunk, minden mérkőzést szeretnénk megnyerni, szeretnénk dominálni, itt az lesz a döntő, hogy mennyire nyílunk ki és mennyire használjuk ki a helyzeteinket, tehát nehéz dolgunk lesz

– tette hozzá. 

Az október 20-án, 14 órakor kezdődő Érdi VSE–FC Nagykanizsa mérkőzést Juhász Dávid vezeti, segítői Molnár István és Imrő János lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 11. forduló
10.20., 14.00:
Érdi VSE–FC Nagykanizsa

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email