22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Jön a csoport rangadója!

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Jön a csoport rangadója!

Az NB III Nyugati csoportjának 10. fordulójában, október 12-én, szombaton, 14.30-tól a III. kerületi TVE vendégeként lép pályára a Hévízi úton az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Minden kétséget kizáróan az NB III Nyugati csoportjának egyik legnagyobb rangadójára kerül sor hétvégén, hiszen a tabella első két helyezettje találkozik.

A Kemenes Szabolcs által irányított III. kerületi TVE eredményesen kezdte meg az új szezont, hiszen a nyitókörben a Komárom ellen elért 1–1 után a Puskás Akadémia FC II-t (1–2), a Bicskei TC-t (3–2), a Hévíz SK-t (1–0), az FC Nagykanizsát (0–3) és a Credobus Mosonmagyaróvárt (5–1) is legyőzte. A BKV elleni fővárosi rangadón ugyan megosztoztak a felek a pontokon (1–1), ám a Kerület a Balatonlelle 5–0-s legyőzésével tért vissza a győzelem útjára.

Az első nyolc fordulóban veretlenségét megőrző fővárosi csapat azonban múlt héten váratlan, 3–1-es vereséget szenvedett Veszprémben, míg az érdiek a hosszabbításban szerezték meg a három pontot a Bicske ellen, így jobb gólkülönbségüknek köszönhetően vezetik a bajnokságot.

A két csapat az előző szezonban kiváló mérkőzést vívott a III. kerületben, hiszen az érdiek kétgólos hátrányból fordítottak, de be kellett érniük egy 3–3-as döntetlennel, míg tavasszal a Kerület 3–1-es sikerrel távozott Érdről.

A 2017/2018-as szezonban Érden 2–2-t játszottak a csapatok, míg a Hévízi úton fordulatos meccsen tartotta otthon a pontokat a TVE (3–2). Az érdiek legutóbb pedig a 2016/2017-es idényben nyertek a III. kerület otthonában (0–1).

Kijelenthető, hogy a hazai pálya a III. kerület, a jobb forma viszont az Érdi VSE mellett szól. Ellenben az érdiek számára kemény hetek következnek, hiszen a III. kerület után a Nagykanizsát fogadják, majd Mosonmagyaróvárra látogatnak.

– Egyelőre ezzel a meccsel foglalkozunk. Akkor lehet esélyünk, ha kilencven percen keresztül olyan teljesítményt nyújtunk, mint a Bicske ellen a második félidőben, vagy a Diósgyőr elleni kupameccs első hetven percében.

Maximális koncentráció kell, mert akkor lehet esélyünk arra, hogy jó eredményt érjünk el

– kezdte Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője. – Mindig kiélezett meccset játszunk a Kerülettel, így háromesélyes lesz a rangadó – tette hozzá.

Az október 12-én, szombaton 14.30-kor kezdődő III. kerületi TVE–Érdi VSE mérkőzést Takács Tamás vezeti, segítői Szvetnyik Bence és Zahorecz Roland lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 10. forduló
10.12., 14.30:
III. kerületi TVE–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email