22_03_29_erdmost_nincskep

„A választás tétje: Érd épül tovább vagy csatatérré változik”

22_03_29_erdmost_nincskep

„A választás tétje: Érd épül tovább vagy csatatérré változik”

A választás tétjéről és a következő évek feladatairól, programjáról beszélt pénteki sajtótájékoztatóján Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője. Mint azt kiemelte, 12 + 1 pontot fogalmaztak meg a Batthyány Program legfontosabb feladataiból.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

– A kampány végéhez érkeztünk és azt gondolom, hogy a Fidesz-KDNP-Összefogás csapata arra jelentkezett a választási kampány során, hogy az érdiekkel, akiket képviselni szeretnénk, megbeszéljük az eddigi elképzeléseinket, megbeszéljük az ő igényeiket, illetve azt, hogy mit szeretnénk a továbbiakban csinálni. Az Együtt építjük Érdet címmel elindított sorozat – ami egyrészt aláírásgyűjtést jelentett az általunk megfogalmazott Batthyány Program elképzeléseinek támogatására, másrészt pedig utcafórumokat – nagyon sikeres volt. Több százan vettek részt ezeken a fórumokon, illetve több ezer aláírás gyűlt össze a program támogatására – számolt be róla a Simó Károly.

Az Érdi Fidesz szóvivője elmondta, hogy az utcafórumokon érdemi javaslatokat is kaptak az érdiektől, ezeket és a Batthyány Program fő célkitűzéseit felhasználva 12 + 1 pontban fogalmazták meg a következő évek feladatait.

1. Újabb lakóutcákat építünk, közlekedési csomópontokat teszünk biztonságossá
2. Tovább építjük a járdákat
3. Tovább építjük a vízelvezetési rendszert
4. Új bölcsődéket építünk
5. Új óvodákat építünk
6. Új iskolákat építünk
7. Tovább növeljük az érdi idősek támogatását
8. Kibővítjük a helyi közösségi közlekedési hálózatot és új buszokat állítunk forgalomba
9. Új sportlétesítményeket, kutyafuttatót és közparkot létesítünk az Érdi Városligetben a Papi földeknél
10. Tovább fejlesztjük a kikapcsolódási és pihenési lehetőségeket Érd Ófaluban
11. Új kulturális és igazgatási centrumot létesítünk a városközpontban
12. Erősítjük a helyi gazdaságot új befektetőket hívunk Érdre
+1 Erős helyi közösséget építünk – ismertette a pontokat az Érdi Fidesz szóvivője.

– Azt gondoljuk, hogy ez a városépítő program, és az is látszik, hogy a Fidesz-KDNP-Összefogás csapata az egyetlen olyan csapat, ami kézzelfogható, valós, megvalósítható programmal rendelkezik Érd építésére. Mi a várost szeretnénk tovább építeni, az elmúlt 10 évben is ezt bizonyítottuk. Az elmúlt hetek mutatják, hogy Érden olyan választási kampány volt, ami sokak egybehangzó véleménye szerint az elmúlt 30 év legdurvább választási kampánya volt. A Fidesz-KDNP-Összefogás politikai ellenfelei azt szerették volna elérni, hogy ne beszélhessünk az elmúlt 10 évben az érdi emberekkel együtt elért eredményekről – fogalmazott a szóvivő. Mint mondta, az ellenzéki jelöltek példátlan támadássorozatot indítottak az országos médiában Érd és az érdiek ellen.

– Legutóbb provokációt szerveztek az Érdi Városliget–Papi Földek projekt kapcsán, szimplán azért, hogy bekerülhessenek az országos médiába. Ebből is látszik, hogy az ő céljuk nem a város építése, nem a programok megfogalmazása, hanem a médiaszereplés. Az érdi emberek látják, mi zajlik a városban, hogy milyen építkezések valósultak meg az elmúlt 10 évben – emelte ki Simó Károly.

Az Érdi Fidesz szóvivője felhívta a figyelmet arra is, hogy az október 13-ai választásra két delegáltat küldenek minden egyes választókörbe a szavazás tisztaságának ellenőrzésére. Ezzel együtt minden választópolgárt arra kért, hogy azonnal jelezze az illetékesek felé, ha bármilyen szabálytalanságot tapasztal.

– A választás tétje: Érd épül tovább vagy csatatérré változik. A Fidesz-KDNP-Összefogás csapata bizonyított az elmúlt években, mindenki a saját szemével láthatja, mi minden épül Érden. Vannak konkrét terveink a következő időszakra is, amelyek közül a legjelentősebb az útépítési program – fogalmazott Simó Károly.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email