22_03_29_erdmost_nincskep

Hazai tornát nyert a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Hazai tornát nyert a Delta

A Delta RSE Érd nyerte azt a hazai rendezésű női felkészülési röplabdatornát, amelyet a helyi Bolyai János Általános Iskola tornacsarnokában rendeztek szombaton. Jakab Boglárkáék három mérkőzésen léptek pályára a nap folyamán és mindhármat győzelemmel zárták.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A harmadik NB II-es felnőtt bajnoki szezonjára készülő deltások az NB I-es Budaörsi DSE/Emericus SE ellen 2:1-re nyertek a háromszettes összecsapások első körében. Ezután a budapesti, NB II-es Hercules ellen szálltak harcba Darvas Hannáék, akik újabb sikert arattak, ezúttal 3:0 arányban. Mivel a Tatabányai RSE is megnyerte e két klub elleni párharcát, így a nap zárásaként rendezett Delta RSE Érd–TRSE találkozó a torna végső győztesének kilétéről is döntött. Ezt a csatát egyértelműen Dömötör-Mátrai Beáta házigazda lányai kezdték jobban, az első játszmában végig magabiztosan röplabdázva kerültek szettelőnybe. A második játékrészben is folytatódott a jó széria, azonban a hajrához érve az ellenfélnek nem csak felzárkózni, hanem egyenlíteni is sikerült 22:22-nél. Ezt követően viszont újra hazai pontokat láthatott a publikum, így a második etapot is behúzta a Delta, 2:0-ra módosítva a mérkőzés állását, ami egyben azt is jelentette, hogy megnyerte a mérkőzést. A harmadik, egyben utolsó felvonás már csak formalitás volt, de tornagyőzteshez méltón ezt is hozták a tigrisek. 

Százszázalékos mérlegével a Delta RSE Érd első helyen zárta a saját felkészülési versenyét, ami mindenképpen pozitív előjel az október 5-ei Magyar Kupa-selejtezőre, illetve az október 10-ei bajnoki rajtra nézve.

A torna eredményei:
Delta RSE Érd–Budaörsi DSE/Emericus SE 2:1
Tatabányai RSE–Hercules SE 3:0
Tatabányai RSE–Budaörsi DSE/Emericus SE 2:1
Hercules SE–Delta RSE Érd 0:3
Hercules SE–Budaörsi DSE/Emericus SE 1:2
Delta RSE Érd–Tatabányai RSE 3:0

A torna végeredménye: 1. Delta RSE Érd, 2. Tatabányai RSE, 3. Budaörsi DSE/Emericus SE, 4. Hercules SE

A Delta RSE Érd kerete: Darvas H., Tombor Sz., Tóth L., Jakab B., Juhász L., Csörgi E., Tátrai Zs., Baumann F., Flach D., Végh A., Fertődi D.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email