22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: bravúrra készülnek a DVTK ellen az érdiek

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: bravúrra készülnek a DVTK ellen az érdiek

Megkezdi szereplését a Magyar Kupában az Érdi VSE, amely szeptember 21-én, 15 órától az Ercsi úton az élvonalbeli Diósgyőri VTK-t fogadja.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem lesz egyszerű dolga Limperger Zsolt csapatának, hiszen rutinos, nemzetközi szinten is tapasztalattal rendelkező játékosok érkeznek a DVTK színeiben Érdre.

Ugyan a miskolciak nem kezdték jól az NB I-es idényt, hiszen első öt meccsükből csupán egyet nyertek meg négy vereség mellett, ám a szakmai stáb azóta változott, s Fernando Fernandez helyét Feczkó Tamás vette át a kispadon. Az új impulzus hatására pedig legutóbb, hazai pályán visszatért a győzelem útjára a Diósgyőr, amely az újonc Zalaegerszeget verte 1–0-ra.

Az érdiek is egy kisebb gödörből próbálnak kilábalni, hiszen a hazai, Ménfőcsanak elleni döntetlen után Lipóton fájó pofonba szaladtak bele, ezt viszont legutóbb, a Komárom elleni rangadón javították is a 2–0-s sikerrel. Az Érdi VSE játékosai számára azonban egy NB I-es csapat ellen nincs szükség extra motivációra.

– Azt kérem a srácoktól, hogy

mindenki hozza ki magából a maximumot, ne ijedjenek meg az ellenféltől, hanem a saját játékunkra koncentráljanak

és ami a legfontosabb, ami bennük van, azt adják ki magukból. Ha ezt megtesszük, akkor elégedettek lehetünk, de hogy mire lesz elég, azt csak a meccs után tudjuk meg – kezdte Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

– Majdhogynem minden ellenünk szól, hiszen Diósgyőrben edzőcsere volt, ez mindig új impulzus egy csapatnál. Első meccsüket is hozták a Zalaegerszeg ellen, nincs hétközi forduló, tehát azt sem lehet mondani, hogy rotálni fognak,

bár nem látok az ellenfél edzőjének fejébe. Ezek az apró tényezők mind ellenünk szólnak, de ha mindenki kihozza magából a legtöbbet, akkor elégedettek leszünk, csak bátran kell fociznunk – jegyezte meg Limperger Zsolt, aki nem számíthat Májer Gergőre, hiszen a jobbhátvéd még szigetszentmiklósi időszakában kapott négy mérkőzésre szóló eltiltást.

A szeptember 21-én, 15 órakor kezdődő Érdi VSE–DVTK mérkőzést Horváth Tibor vezeti, segítői Huszár Balázs és Tinnyei Zsolt lesznek.

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a rendőrség intézkedése folytán gépkocsival nem lehet behajtani a sporttelep területére, így a szurkolók a szemközti temető parkolóját vehetik igénybe.

Magyar Kupa, főtábla, 6. forduló, a legjobb 64 közé jutásért
09.21., 15.00:
Érdi VSE–DVTK

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email