22_03_29_erdmost_nincskep

Kerekesszékes vívás: Krajnyák Zsuzsanna vb-bronzérmes!

22_03_29_erdmost_nincskep

Kerekesszékes vívás: Krajnyák Zsuzsanna vb-bronzérmes!

Harmadik helyen végzett a női párbajtőrözők A-sérültségi kategóriájában a dél-koreai Csongdzsuban rendezett világbajnokságon Krajnyák Zsuzsanna.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az UTE érdi kerekesszékes vívója a hatfős csoportkörben török, dél-koreai, hongkongi és amerikai riválisait is legyőzte, csupán a kínai ellenfél győzte le.

A 32-es főtáblán az ukrán Natalija Mandrykot 15–7-re, aztán a nyolcaddöntőben a brit Gemma Collis-McCannt 15–5-re, a negyeddöntőben az orosz Julija Maját roppant kiélezett mérkőzésen 10–9-re verte.

Az elődöntőben azonban nem tudott visszavágni a kínai Jing Biannak, aki a csoportkör után 15–5-re győzte le Krajnyákot, aki így bronzérmet szerzett női párbajtőrben.

Mint korábban beszámoltunk róla, a tőrözőknél Krajnyák kilencedik, a párbajtőrözők B-sérültségi kategóriájában Dani Gyöngyi tizenkilencedik helyen végzett a vb nyitónapján.

A Csongdzsuban zajló világbajnokságon szeptember 19-én Dani Gyöngyi szerepel a tőrözők között. Szeptember 21-én a női párbajtőrözők, 22-én pedig a női tőrözők csapatversenyét rendezik.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email