22_03_29_erdmost_nincskep

Ma rajtol el az V. Érdi Jazz Fesztivál

22_03_29_erdmost_nincskep

Ma rajtol el az V. Érdi Jazz Fesztivál

Öt év alatt a fesztivál olyannyira elismertté vált nemcsak a közönség, de a jazz zenei életben, hogy a ma élő magyar jazz zenészek színe-javát hallhatjuk és láthatjuk idén majd itt, Érden a Szepes Gyula Művelődési Központban és a múzeum kocsiszínjében - méghozzá teljesen ingyen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi Jazz Fesztivál már hagyománynak számít városunkban: a közönség és a zenei élet is ismeri és elismeri a programsorozatot. Irk Réka fesztiválmenedzser azt meséli, sokan keresik fel őket azzal, hogy szeretnének itt fellépni, és a legnagyobb nevek is első felkérésre mondanak igent, mert Érden számukra is izgalmas, különleges formációkban szerepelhetnek. 

Az Érdi Jazz Fesztivál a kezdetektől a harmóniára törekszik, azaz a kicsit nehezebben befogadható és épp ezért kisebb hallgatottságú free jazz helyett a jazz mainstreamebb irányát igyekszik eljuttatni a hallgatókhoz, illetve olyan fúziókat, mint a folk vagy az elektro jazz.

A fesztivál az Érdi Napok keretében, az önkormányzat támogatásával valósul meg, ezért minden eseménye ingyenesen látogatható, viszont Irk Réka arra hívja fel az érdeklődők figyelmét, hogy ne az utolsó percekben érkezzenek a koncertekre, mert gyorsan elfogyhatnak az ülőhelyek, olyan nagy érdeklődés mutatkozik minden egyes programra.

Ma az irodalom és a jazz találkozásának lehetünk szem- és fültanúi a Szepes Gyula Művelődési Központ Grecsó Krisztán és Balogh Kálmán cimbalomművész jóvoltából 19 órától. A fesztivál további programjait megtalálja portálunk programajánlói között, illetve az https://erdijazzfesztival.hu/ oldalon.

Az V. Érdi Jazz Fesztiválról és annak részletes programjáról Irk Réka fesztiválmenedzser adott interjút az Érd FM 101.3-nak. Az interjú itt is meghallgatható:


 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email