22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: osztályozót vívna a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: osztályozót vívna a Delta

Harmadik szezonjára készül a Delta Röplabda SE NB II-es női felnőtt együttese. A 2019/2020-as versenysorozatra augusztusban kezdték meg a felkészülést Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző tanítványai.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az NB II Közép csoport legutóbbi kiírásának negyedik helyezettje az érdi Bolyai iskolában tartott alapozással indította útjára az új bajnoki évadot, amelyet idén először Magyar Kupa-küzdelmekkel is bővítenek az Érdi Tigrisek.

Az elvárások, elképzelések kapcsán Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző elmondta, hogy az eddig is fiatalnak számított játékoskeret tovább fiatalodott a nyári holtszezonban, ennek ellenére a dobogóért, azon belül is az NB I-es osztályozóért (ez az első pozíciót jelenti – a szerk.) szeretne küzdeni a bajnokság előrehaladtával. A szakember hozzátette, hogy beneveztek a Magyar Kupába is, ahol egy-egy mérkőzésen dől el a továbbjutás sorsa és elsőként azzal a Gödöllővel találkoznak majd, amellyel játszottak már szoros mérkőzést, így akár keresnivalójuk is lehet jóval esélyesebb riválisukkal szemben.

A Delta RSE Érdtől távozott Laub Regina, aki Egerben kezdi meg felsőfokú tanulmányait szeptemberben, míg Kun Stefánia, aki idén bemutatkozhatott volna a felnőtt gárdában, strandröplabdára vált teremről. Tombor Bori szintén tanulmányi kötelezettség miatt egyelőre az edzéseket igen, a mérkőzéseket nem tudja vállalni. Ami az érkezők oldalát illeti, egy év kihagyás után visszatért a center Juhász Lotti, valamint az utánpótlásból felkerült a “nagyokhoz” az ütő Veress Anna.

Dömötör-Mátrai Beáta csapata október 13-án a Veszprém otthonában kezd az NB II Közép csoportban, majd egy héttel később játssza első hazai találkozóját az MTK Budapest ellen, változatlanul a Vörösmarty MIhály Gimnázium tornacsarnokában.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email