22_03_29_erdmost_nincskep

Régi öltözők – új köntösben

22_03_29_erdmost_nincskep

Régi öltözők – új köntösben

A nyár elején egy áruházlánc vezetői keresték meg Bács István alpolgármestert, hogy támogatnák egy köznevelési intézmény felújítási munkáit. A felajánlást a Vörösmarty Mihály Gimnázium kapta, ahol a régi tornaöltözők modernizálása fejeződött így be.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bács István alpolgármester nyár elején kereste fel Szilasné Mészáros Juditot, a VMG igazgatóját azzal, hogy egy áruházlánc felajánlást tett felújítási munkákra valamelyik érdi köznevelési intézményben. Az igazgatónő a régi tornacsarnok öltözőjének és a régi vizesblokkoknak a modernizálását választotta.

– Amikor 2017-ben átadták az új tornacsarnokot, azóta ott gyönyörű, új öltözőket használhatnak a gyerekek, viszont a régi, 1961-es tornatermünk mellett nagyon lepusztult állapotban volt mind a fiú-, mind a lányöltöző és a hozzájuk tartozó vizesblokkok. Ennek a felújítása valósulhatott meg az áruházlánc felajánlásának köszönhetően – emelte ki Szilasné Mészáros Judit igazgató.

Az iskola igazgatója elmondta, hogy öltözőkben teljes burkolatcserét végeztek, megújult az aljzat és a csempék is, megtörtént a tisztasági festés, a szaniterelemek, illetve a vezetékek teljes cseréje.

– Úgy gondolom, hogy a munkák befejezése után egy kulturált, esztétikus környezet alakult itt ki, ami tovább erősíti a testnevelés tantárgy oktatási feltételeit – hangsúlyozta Szilasné Mészáros Judit, aki azt is hozzátette, hogy 2016-ban az önkormányzat támogatásából három szinten modernizálták az iskola vizesblokkjait, ezzel a mostani felújítással pedig immár minden vizesblokk megújulhatott az intézményben.

Az igazgatónő arról is beszélt, hogy az iskola fenntartójával, az Érdi Tankerületi Központtal egyeztettek a további felújítási munkákról is, mint mondta, az előttük álló következő feladat az iskola teljes elektronikus hálózatának felújítása lesz.

– Emellett nagy álmunk a burkolatcsere a folyosókon és a tantermekben, hiszen ez 1961 óta nem újult meg – az új szárnyrészekre ez nem vonatkozik. Kisebb munkálatok elindultak a nyáron, az iskolapszichológusi szoba kifestése, illetve a testnevelés tanárok dolgozója is modernizálásra került – mondta el lapunknak a fejlesztések kapcsán az igazgatónő.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email