22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi apuka a legjobbak között!

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi apuka a legjobbak között!

A legjobb öt közé válogatta a szakmai zsűri az Év Apája verseny "cool apa" kategóriájában Mészáros Istvánt, aki Érden lakik családjával, és akit felesége, Melinda nevezett az Apa magazin ez évi pályázatára. Innentől kezdve a közönség szavazata alapján fog eldőlni, ki nyeri a versenyt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Július elején hirdette ki az Apa magazin, hogy idén is keresik az Év Apáit, Nagyapáit. Ahogy írták: „Apának lenni menő dolog, és ez lassan eljut mindenkihez a társadalomban. Mi most példaképeket keresünk. Olyan férfiakat, akik kősziklaként állnak a vártán, ha arra van szükség – de a víz lágyságával is képesek körülölelni a családjukat.” Négy (cool, hős, sportos apuka vagy inspiráló nagypapa) kategóriában lehetett jelölni vagy nevezni. 

A beküldött jelentkezések alapján a szakmai zsűri kiválasztotta az egyes kategóriák öt legerősebb jelöltjét, akik közül a nyertesek a közönség szavazatai alapján kerülnek majd ki. A cool kategória döntősei közé pedig bejutott egy érdi apuka, Mészáros István, akit Melinda, a felesége nevezett a díjra. Mint írja:

Szuper Apának tarhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg csupán a mindennapok túlélésében, de leginkább azért mert van egy súlyosan halmozottan sérült fiúnk aki 2 hét múlva 7 éves lesz. Az nem volt kérdés hogy velünk marad, de maximálisan oda is tette magát.Az intenzívre naponta kétszer ment Botihoz és hozta nekem a másik kórházba a felvételeket hogy én is láthassam. A terápiákban a munka mellett erőn felül kivette a részét. Sőt amikor hónapokig tartó alvászavarral küzdöttünk ő csinálta végig az oroszlán részét, persze munka mellett ezt is. Aztán 1.5 évig küzdött velem hogy kell egy testvér. A kislányunk is 2 hét múlva lesz immár 2 éves. Ő egészséges de mint tudjuk az eleje nem mindig tündérmese. Vele az lett, mert a legnehezebbet, az éjszakákat ő csinálta. Ekkor is munka mellett…otthonápolóként nem tudok sajnos kikapcsolódni, de tavalytól ebben is segít. Ma már a 2 gyerekkel (egy sérült és egy örökmozgó, aki az árnyéka Apának) hagyom itthon őket mert szuperül megoldja a nappalt és a fektetést is. Így ottalvós programom is lehet mellette. Emellett beállt nemrég a konyhába és a legfinomabb rántottát teszi elénk amit valaha ettünk, persze díszítéssel. Lehet hogy úgy tűnik ő old meg mindent és egy kis „hamupipőke „, de neki is jár az ottalvós kikapcsolódás barátokkal. A sok napi segítséget nem részleteztem, de az sem elhanyagolható. Úgy, mint: mosogatás, fürdetés, hintázás, recept elhozatal és kiváltás, ház körül férfias dolgok, villanyszerelés…és meg sok minden. Azt hiszem nagyon jó kis szimbiózist alakítottunk ki, de ehhez kell egy ilyen APA én nagyon büszke vagyok rá; örülök hogy ő a férjem, a legjobb baráhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg és nem mellesleg a két gyönyörű gyerekünk Apja! Én úgy érzem megérdemli az Év Apja díjat…sok éve…

Ha szeretné ön is támogatni, hogy Mészáros István legyen a kategória győztese, az Apa magazin weboldalán tud rá szavazni szeptember 5. éjfélig.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email