22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ismét simán nyert az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ismét simán nyert az Érdi VSE

A Hévíz elleni kiütéses siker után idegenben is hasonlóan könnyedén, 3–0-ra győzött az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának második fordulójában, Sárváron.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ugyan az első percek érdi mezőnyfölényt hoztak, de ez egyik oldalon sem társult helyzetekkel, aztán tíz perc játék után Pál Szabolcs vétette észre magát, nem sokkal később pedig Kollega Krisztián találta el az oldalhálót érdi részről. A túloldalon többször is kiléptek a hazai támadók a leshatáron, de Skriba Mátéék óriási helyzeteket puskáztak el.

A félidő derekán előbb egy szabadrúgás után a kapufát találták el az érdiek Koós Gábornak köszönhetően, majd Bozsoki Imrének akadt egy szép fejese. Nem sokkal később mégis vezetést szereztek az érdiek, amikor egy szöglet után a kipattanót követően a visszaívelt labdát Koós Gábor helyezte a hosszúba (0–1).

Újabb tíz perccel később megszületett a második érdi gól is, amikor egy mesteri támadást követően Kollega Krisztián kapott labdát a tizenhatoson belül, majd szépen a rövidbe passzolt Gőcze Gergő mellett (0–2).

A játékrész vége is a vendégeknek sikerült jobban, de néhány helyzet mellett többször már nem tudták bevenni a sárvári kaput.

A második félidőben sem kellett sokat várni a harmadik gólra, ekkor a Sárvár védelmi hibáját Kollega Krisztián, Koós Gábor és Mojzer György használta ki, miután Kollega megharcolt a labdáért, Koós megszerezte, majd fejesébe Mojzer mellelt bele gólt érően (0–3).

A harmadik érdi találat után mindkét csapat lendülete alábbhagyott, jobbára a mezőnyben folyt a játék, negyed órával a vége előtt egy szép vendég támadás után Balogh Ádám lövését kellett Gőczének védenie. Nem sokkal később pedig a kaputól húsz méterre Koós Gábor vállalkozott lövésre, de kísérlete nem sokkal fölément. A túloldalon Kertész Ferencnek Skriba Máté baloldali akció után leadott lövését kellett csak hárítania.

Az utolsó percekben sem született több gól, csupán Melczer Vilmos vette célba a sárvári kaput, így az Érdi VSE második mérkőzését is megnyerte, miután 3–0-ra győzött Sárváron.

– Az első húsz percbe nem akarok belemélyedni. Megpróbálunk egy nyílt focit játszani, ami túl is van kockáztatva, most nem működött úgy a védelem, ahogy kellett volna, ezért változtatnom kellett már a félidő felénél. Utána viszont beálltunk masszív játékra és nem akadt helyzete a Sárvárnak. Nem bánom ezt a változtatást, mert kell próbálni a játékosokat más poszton is. Az első húsz percben kaphattunk volna gólt, de a vezetés után végig mi domináltunk. Az első gól nagyon jókor jött, de ha türelmesebbek vagyunk, több gólt is rúghattunk volna. Azonban ne legyünk elégedetlenek, Sárváron nyertünk három nullra – értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

– Az volt a fordulópont, hogy null nullnál egyik ziccerünket sem rúgtuk be. Ha legalább egyet belövünk, teljesen más mérkőzés lett volna. Nem voltunk jobbak akkor sem, de három óriási ziccerünk akadt. Az utolsó passzok nem voltak jók, utána pedig kaptunk egy buta gólt, amire fel is készültünk. Egy ilyen erős csapat viszont megbünteti a hibákat, ez normális a fociban. Az Érd egy nagyon jó csapat, végig kontrollálta a mérkőzést, mi pedig futottunk az eredmény után. Az volt a cél, hogy ne essünk szét, együtt is mozogtunk, próbáltunk gólt rúgni, de a legrosszabb, hogy nem volt cserénk, tizenhat éves játékosok ültek a kispadon, akiknek lehetőséget is adtam, hogy az NB III-ban játszanak. A második félidőben próbáltunk nekimenni az Érdnek, de kaptunk egy gólt… Szeretnék gratulálni a csapahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgnak, mert egy jobb csapattól tudnak tanulni. Gratulálok a kollégámnak, nyerjék meg az NB III-at és jövőre NB  II! – zárta szavait Lazic Bojan, a Sárvár FC vezetőedzője.

Az Érdi VSE a bajnokság harmadik fordulójában, augusztus 18-án, a Pápai Perutz FC-t fogadja az Ercsi úton 17 órától.

NB III, Nyugati csoport, 2. forduló
Sárvár FC–Érdi VSE 0–3 (0–2)
Sárvár, 250 néző. V: Szalai L. (Aradi, Péntek)
Sárvár FC: Gőcze – Pados, Kertai, Horváth D. – Pető B. (Németh B., 90. p.), Kun B., Potyi, Valkovszki, Skriba – Rajzinger (Kovács Bálint, 76. p.), Faggyas
Vezetőedző: Lazic Bojan
Érdi VSE: Kertész F. – Májer, Bozsoki, Kónya B., Németh G. V. – Gera D. (Csiszár (24. p.), Koós, Melczer – Kollega (Pintér N., 81. p.), Mojzer (Balogh Á., 64. p.), Pál Sz.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Koós (21. p.), Kollega (31. p.), Mojzer (53. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email