A SPAR webshop diósdi szupercsapatának tagja lehetsz

Az üzletlánc 2019 májusában indította útjára webshopját: az egyre népszerűbb szolgáltatás jelenleg már Budapest teljes területén és 38 környező településen vehető igénybe.

 

Hirdetés

Az internetes áruházat a vásárlók rövid időn megszeretették: a visszajelzéseik alapján nemcsak a szolgáltatás minőségével nagyon elégedettek, hanem az udvarias kiszolgálással és a portál áttekinthetőségével is.

A vevők nagyra értékelik, hogy a vállalat munkatársainak köszönhetően a gyors, kényelmes és megbízható vásárlás lehetőségével élhetnek.

A webshop egyik kiszállítási bázisa és személyes átvételi pontja Diósdon működik. A nagy mértékben megnőtt vásárlói érdeklődés miatt diósdi hipermarket áruházunk csapatába az áruk összekészítéséért felelős, úgynevezett „picker” kollégákat, árufeltöltőket, valamint a termékek kiszállításáért felelős sofőr munkatársakat keresünk.

A versenyképes alapjövedelem mellett számos béren kívüli juttatást kínálunk, emellett támogatjuk a szakmai fejlődésedet. Ha szeretnél egy összetartó, dinamikus csapat tagja lenni és szereted az önálló, felelősségteljes munkát, akkor jelentkezz a következő elérhetőségeken: +36 20 823 8554, allas@spar.hu!

Nyári Akció: Jegeltük a házhoz szállítás díját. Augusztusban 1 Ft-ért visszük ki a megrendelésed

SPARTÓL HÁZIG!

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink