Dübörög a SPAR webshopja – legyél a siker részese Te is! (X)

A SPAR Magyarország idén májustól indította el webshopját. A jelenleg már Budapest teljes területén és 46 környező településen elérhető, egyre népszerűbb szolgáltatás megkönnyíti, gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a bevásárlást.

hirdetés

Az internetes áruház beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a visszajelzések szerint a vevők nemcsak a szolgáltatással és annak minőségével nagyon elégedettek, hanem kiemelték az udvarias kiszolgálást és a portál áttekinthetőségét is.

Az online áruház egyik kiszállítási bázisa és személyes átvételi pontja Diósdon működik. A jelentősen megnövekedett vásárlói érdeklődés miatt a SPAR a legújabb fejlesztéséhez a diósdi hipermarket áruházába az áruk összekészítéséért felelős, úgynevezett „picker” munkatársakat, illetve a termékek kiszállításáért felelős sofőr kollégákat keres.

A versenyképes alapjövedelem mellett számos béren kívüli juttatást kínálunk, emellett támogatjuk szakmai fejlődésedet. Ha szeretnél egy összetartó, dinamikus csapat tagja lenni és szereted az önálló, felelősségteljes munkát, akkor jelentkezz az alábbi elérhetőségek egyikén: +36 20 823 8554, allas@spar.hu!

hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink