22_03_29_erdmost_nincskep

Ismét érdi unokázós csalókat kaptak el

22_03_29_erdmost_nincskep

Ismét érdi unokázós csalókat kaptak el

Milliókat csalt ki egy biatorbágyi idős asszonytól négy csaló – kettő közülük érdi lakos –, azzal a mesével, hogy a nyolcvannyolc éves hölgy lánya balesetet szenvedett, és az ő kórházi ellátására kell a pénz. A gyanúsítottakat pár nap alatt elfogta a rendőrség. VIDEÓVAL

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A nyomozás adatai szerint V. Erika, H. Matild, B. Miklós és K. Róbert június 27-én délután jelentek meg egy biatorbágyi asszony lakásánál. Autóval érkeztek. A csengetésre ajtót nyitó idős hölgynek a 37 éves H. Matild egy kórház munkatársaként mutatkozott be, és azzal a mesével, hogy az asszony lánya balesetet szenvedett, a kórházi ellátásra kért pénzt. A 88 éves hölgy elhitte a kitalált történetet, és több millió forintot adott át a csalónak, aki ezt követően egy pénzzel teli borítékot is kivett az idős nő kezéből, majd kiszaladt a házból, és társaival együtt elmenekült a helyszínről.

Az idős asszony bejelentést tett a rendőrségen. A két jászladányi és a két érdi lakost a rendőrök június 29-én otthonukban elfogták és előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra, ahol – őrizetbe vételük mellett – csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. 

A rendőrök a gyanúsítottaknál végzett kutatás során az eltulajdonított pénz egy részét megtalálták és lefoglalták. További nyomozati cselekmények során készpénzt, műszaki cikkeket és gépjárműveket foglaltak le a vagyonvisszaszerzés biztosítása érdekében.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email