22_03_29_erdmost_nincskep

Holttestet találtak a Dunában a téglagyárnál

22_03_29_erdmost_nincskep

Holttestet találtak a Dunában a téglagyárnál

A rendőrség lezárta az érdi Duna-partot, mert holttestet találtak június 6-án délelőtt a téglagyár közelében. A rendőrség csütörtök este megerősítette, hogy az Érd térségében kiemelt áldozatot azonosították, a Hableány egyik utasát találták meg. Cikkünket frissítjük.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A 2019. június 6-án délelőtt Érd térségében kiemelt dél-koreai női holttest azonosítása megtörtént, a Hableány egyik utasát találták meg – írja a police.hu.

 

Az MTI rendőrségi forrásra hivatkozva azt írja, a holttest azonosítása még tart, de vélhetően a dunai hajóbaleset áldozata.

A Hableány sétahajó május 29-én süllyedt el a Margit híd közelében, miután összeütközött a Viking Sygin szállodahajóval. A fedélzeten 35-en utaztak, 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet. Hét embert sikerült kimenteni. Azóta több holtest előkerült. Ha bebizonyosodik, hogy a csütörtökön előkerült holttest is a hajóbaleset áldozata, akkor még 11 embert keresnek.

Megkerestük a témában az ORFK-t, akik közölték: 2019. június 6-án délelőtt Érd térségében, a Dunában egy holttestet találtak, amelynek azonosítása jelenleg folyamatban van. Cikkünket frissítjük, amint újabb információval szolgálnak.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email