22_03_29_erdmost_nincskep

Nyitnikék: lesz hetedik is!

22_03_29_erdmost_nincskep

Nyitnikék: lesz hetedik is!

A Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara (PMKIK) szervezésében hatodik alkalommal került megrendezésre az Érdi Nyitnikék – Tavaszi Kiállítás és Vásár, az Érd Arénában, május 10-12. között. A rendezvényt dr. Kupcsokné Polyák Ágnes főszervező (PMKIK) értékelte.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A városi rendezvény rangra emelt eseményt Érd önkormányzata idén is támogatta, segítette. Közel 150 kiállító, 300 fellépő, büfésor, játszóház, mini vidámpark, kézműves foglalkozások, sportbemutatók és nyeremények várták a látogatókat.

A kiállítók elsősorban helyi és környékbeli vállalkozások közül kerültek ki, de szép számmal érkeztek árusok más megyékből és a határon túlról is. A beltéri és szabadtéri standsorok mind megteltek, kínálatuk igényes és sokszínű volt.

A megnyitót követően Szandi alapozta meg a pörgős, vidám hangulatot, amit a szlovák kulturális ének és tánccsoport fokozott.Szombaton és vasárnap is változatos programokkal, bemutatókkal várták a látogatókat, úgy, hogy minden korosztály találjon kedvére való programelemet a színpadon, vagy a szabadtéren. Előadók voltak: a Törökbálinti Rózsaszirom Nótakör, Lengyel Szabolcs-Micsi, Radics Sándor és zenekara, a Szenior Örömtánc Érdi Csoportja, Szóka Júlia és vendégei, Kiss Company és Barátai, J.P. Dance Company, Törpördög és Tinitündér-Tánc-Tanoda, az Érdi Torna Club, Ládafia Bábszínház,  Tranzit Zenekar, Solti Ádám. Mellettük Zámbóné Vörös Viki látványos divatbemutatójával kelt életre a színpad. A csinos modellek többségét Bada Zoltán koordinálásával a Pest Megye Szépe díjazottjai alkották, színvonalas show-műsorban bemutatva a változatos ruhakollekciókat. Moletti Divatbemutató, fodrász és sminkbemutatók, zenés, interaktív gyermekműsor, nemzetközi petanque verseny színesítették a programkínálatot. A látogatókat ajándékok is várták, hiszen a kiállítók temérdek nyereménycsomagot ajánlottak fel a nyereménysorsolásokra és a https://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgbolahúzásra. Ezen felül a kamara 250 értékes nyereménycsomagot osztott szét a Vásári Körbe-Görbe játékban résztvevők között.

A vásár zárónapján került átadásra a Korrekt Partner Nívódíj azon vállalkozások számára, akiket a díjra pályázók közül választott ki az erre létrehozott bíráló bizottság.

A kamara ezúton is köszönetet mond mindazoknak, akik hozzájárultak a programsorozat lebonyolításához: T. Mészáros András polgármesternek és az önkormányzat, polgármesteri hivatal munkatársainak, az Érd Médiacentrumnak, Érdi Újságnak, Kertváros Magazinnak, BKTV-nek, Kós Károly Szakiskolának, Zólyomi Ádámnak, munkatársainak és az Érd Aréna minden dolgozójának, Molnár Ildikó mesterfodrásznak és csapatának. Külön köszönik az ingyenesen fellépőknek, hogy a látogatók szórakoztatásában ugyanolyan igényes műsort adtak elő, mint a pénzdíjas előadók.

– Mindent megtettünk a siker érdekében, az időjárásra sem lehetett panasz, ennek ellenére a kiállítóinkkal együtt több látogatóra számítottunk, ezért kérjük a kedves olvasókat, hogy jövőre még többen látogassanak el hozzánk, vigyék kiállítóink jóhírét, és érezzék jól magukat a 2020. évi VII. Érdi Nyitnikék vásáron – zárta szavait dr. Kupcsokné Polyák Ágnes.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email