22_03_29_erdmost_nincskep

Gyereknapra, harmóniával

22_03_29_erdmost_nincskep

Gyereknapra, harmóniával

Az érdi gyereknapon a sok színes, érdekes program mellett a Harmóniáért Közhasznú Egyesület is bemutatkozik a látogatóknak. A fogyatékkal élő és pszichiátriai betegeket ellátó érdi szervezet a gondozottjaik által készített, illetve adományba kapott új játékait kínálja a kicsiknek a Pelikán sétányon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Harmóniáért Közhasznú Egyesület, amely 2010 óta biztosít támogató szolgálatot – azaz szállítást, illetve az ügyfelek otthonában nyújtott segítséget – a hallás-látás-mozgás-, illetve értelmi fogyatékkal élő, autista emberek számára, valamint közösségi pszichiátriai ellátást és házi segítségnyújtást a depressziós, pánikbeteg, skizofrén betegek részére. Érden és a kistérségben már több mint száz ember veszi igénybe ezt az állami normatívából biztosított szolgáltatást, gyermekektől az idősekig.

Hétköznaponként foglalkozásaikon társasjátékoznak, beszélgetnek, vagy szociális foglalkoztatás keretében kedves kis fűfej-babákat készítenek – ehhez az alapanyagot adományba kapják, ahogy rengeteg új játékot is.

Az ellátottak által készített babákat, illetve a játékokat az érdi gyermeknapon igen mérsékelt áron megvásárolhatják a családok, akik egyben bepillantást nyerhetnek az érdi egyesület tevékenységébe is. A bevételt az ellátottakra fordítja a szervezet: ebből fedezik a kirándulásokat, a születés- és névnapi meglepetéseket, illetve különféle eszközöket vásárolnak számukra.

Aki bővebb információt szeretne az egyesületről, a 30/275-1935-ös telefonszámon, a harmoniaertkhe@gmail.com emailcímen, vagy az egyesület facebook-oldalán tájékozódhat.  A játékok iránt érdeklődőket a Velencei út 1. szám alatt fél nyolc és délután négy óra (pénteken egy óra) között várják.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email