22_03_29_erdmost_nincskep

Floorball: újabb hazai bronz a Batthyánytól

22_03_29_erdmost_nincskep

Floorball: újabb hazai bronz a Batthyánytól

Hazai pályán szerzett bronzérmet a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola harmadik korcsoportos floorball csapata az unihokisok érdi országos döntőjén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A negyedik korcsoportban elért, csalódást keltő hatodik hely után a harmadik korcsoportosoknál is hazai pályán vívta az országos döntőt a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola lány unihoki együttese.

Horváth Anikó lányai az erős csoportkört a budapesti Németh László Gimnázium elleni 2–2-es döntetlennel kezdték, amely után a bivalyerős komáromi Bozsik József Általános Iskola következett. A továbbjutás szempontjából az érdieknek fontos volt, hogy nem kaphatnak ki háromnál több góllal, amely nagyot küzdve össze is jött, hiszen 6–4-es vereséget szenvedtek és jutottak tovább a csoport második helyén.

A keresztjátékban a másik csoportot megnyerő egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola következett, melyet az országos elődöntőben 6–5-re már legyőztek az érdiek, ám ezt nem sikerült megismételni, s egy kiélezett mérkőzésen a Heves megyeiek diadalmaskodtak 8–7-re.

A bronzmeccsen a hazaiak a budapesti Vajda Péter Ének-zenei Általános Iskola és Sportiskolával csaptak össze, melyet könnyedén, 9–2-re vertek, s így a dobogó harmadik helyét szerezték meg.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email