22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: Záhonyi, Szalma, az Xpress és a Jolly is aranyérmes

22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: Záhonyi, Szalma, az Xpress és a Jolly is aranyérmes

Négy első, két második és egy harmadik helyezést értek el az érdi akrobatikus rock and roll táncosok a legutóbbi pontszerző versenyen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Masters Sportegyesület által a pestszentimrei sportkastélyban tető alá hozott területi bajnokságon több mint ötven érdi fiatal mutathatta meg tánctudását. A csapatok mezőnyében első helyen végzett az Xpress felnőtt nemzetközi nagyformáció és a Jolly Joker felnőtt kisformáció. Az Ahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgic (Tornádó-Masters) junior nagyformáció harmadik, a First children kisformáció ötödik lett.

A párosoknál nem talált legyőzőre a Záhonyi Patrik–Szőke Kitti (Masters–Musztáng) junior páros és a couple dance show kategóriában induló Ölbey Vajk–Szalma Borka (Musztáng–Masters) kettős. Egyaránt másodikként fejezte be a területit a Barthos Bence–Ambruzs Kinga (Masters–Island Rock) juveniles duó és a Büki Gábor–Király Brigitta (Tornádó-Masters) kettős, amely a main class contact style kategóriában volt érdekelt.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email