22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: akár már a hétvégén ezüstérmes lehet az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: akár már a hétvégén ezüstérmes lehet az Érdi VSE

A tabella nyolcadik helyén álló Pápai Perutz FC vendégeként lép pályára május 12-én, 17 órakor az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 27. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az elmúlt négy mérkőzésén az új edzőpáros, Lengyel Ferenc és Igor Nicsenko vezetésével még nem kapott ki az Érdi VSE aktuális ellenfele, a tabella közepén található Pápai Perutz FC. A Veszprém megyeiektől a THSE-Szabadkikötő elleni vereséget követően távozott Rozmán László az együttes kispadjáról, az új szakvezetés pedig új löketet is adott a Perutznak, hiszen a Sárvár FC vendégeként elért 2–1-es siker mellett az FC Nagykanizsával, a Komárommal és a Mol Vidi FC II-vel is döntetlent játszott.

Az érdiek számára fontos lesz az összecsapás, hiszen az eredmények szerencsés alakulása esetén már ezen a hétvégén biztossá tehetik bajnoki ezüstérmüket, miután a győzelem mellett, ha a III. kerületi TVE vereséget szenved a THSE-Szabadkikötőtől, akkor Kertész Ferencék előnye behozhatatlan lesz (mint ismert, azonos pontszám esetén a több győzelem rangsorol, s ha az érdiek nyernek, a Kerület pedig kikap, ezt a mutatót nem tudja behozni a fővárosi együttes).
Az Érdi VSE pedig egy kiváló, PAFC II elleni győzelemmel kellő magabiztosságot is szerzett a bajnokság hajrájára.

A két együttes őszi, érdi mérkőzésén a hazaiak Melczer Vilmos, Koós Gábor és Mojzer György góljaival könnyed, 3–0-s győzelmet arattak, míg az előző évadban Érden 2–2-es döntetlen született, valamint Pápán Pál Szabolcs és Melczer Vilmos góljaival győzött a pápai születésű Limperger Zsolt csapata.

– Az ezüstérem megszerzéséhez az kell, hogy egy hasonló játékkal rukkoljunk ki, mint az Ajka, vagy múlt héten a Puskás ellen. Ha így tudunk játszani, akkor esélyesként lépünk pályára, de ne felejtsük el, hogy a hazai pálya a Pápa mellett szól és az új edzővel még nem kaptak ki. Nekünk pedig úgy kell gondolkodnunk, hogy nem fogják ajándékba adni a három pontot – fejtette ki Limperger Zsolt. Az Érdi VSE vezetőedzője elmondta továbbá, a Pápát az első ötbe várta az együttes vezetése, ám jelenleg is sok sérülttel bajlódnak, Szabó Zsolt még mindig sérült, ő pedig meghatározó játékos, a sérülteket pedig nehéz pótolni, de az Érdnek nem a Pápával, hanem saját magával kell foglalkoznia.

A május 12-én, 17 órakor kezdődő Pápai Perutz FC–Érdi VSE mérkőzést Móri Tamás vezeti, segítői Rigó Martin és Nagy Alex lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 27. forduló
05.12., 17.00:
Pápai Perutz FC–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email