22_03_29_erdmost_nincskep

Akro: öt éremmel folytatta az ÉTC

22_03_29_erdmost_nincskep

Akro: öt éremmel folytatta az ÉTC

Immár nyolc egységgel indult el a IX. BASE Bajnokságon az Érdi Torna Club akrobatikus torna szakosztálya, amely az év második pontszerző viadalán öt érmet szerzett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az újonc vegyespárosoknál idén bemutatkozó Károly Dominik és Jedzinák Bernadett kettős aranyérmet ünnepelhetett, míg a gyermek vegyespárosoknál Verbinyecz Dániel és Szloszjár Ajsa kettőse a dobogó második fokára állhatott fel, ahogy az immár youth korosztályban érdekelt Balogh Máté és Töpler Natasa duója, de a serdülők között szereplő Schumann Márton és Csákány-Csáfordi Míra párosának nyakába is ezüstérem került.

Az első, abonyi viadalt kihagyó ifi hármas Ivanics Rozina, Monostory anna és Biksi Borbála összetételben szintén második helyen végzett.

Mellettük youth párosban Krausz Kitti és Gerzanics Csenge negyedik, újonc párosban Bednarik Léna és Csákány-Csáfordi Zoé hatodik, youth hármasban pedig Renglovics Anna, Bikkes Eszter és Dávid Fruzsina hetedik helyen végzett.

– Elégedett vagyok, bár az első versenyünk kerekebb volt, jobb eredmények születtek, a második versenyen becsúsztak kisebb-nagyobb hibák, melyeket orvosolnunk kell a következő versenyre – fogalmazott Baloghné Papp Ildikó. Az Érdi Torna Club akrobatikus torna szakosztályának vezetője kiemelte az újonc vegyespárosban idén megalakuló Károly Dominik és Jedzinák Bernadett kettősét, hozzátéve, hogy a két verseny között eltelt egy hét alatt is sokat fejlődtek.

Az akrobatikus tornászok számára május 26-án a Fradi Kupával folytatódnak a pontszerző versenyek, majd a nyári leállást követően szeptembertől következnek a további megmérettetések, ahol a tervek szerint nemzetközi mezőnyben is megméretik magukat az ÉTC akrobatikus tornászai.

Az Érdi Torna Club eredményei a IX. BASE Bajnokságon
újonc vegyespáros:
Károly Dominik–Jedzinák Bernadett 1. 
újonc páros: Bednarik Léna–Csákány-Csáfordi Zoé 6.
gyermek vegyespáros: Verbinyecz Dániel–Szloszjár Ajsa 2.
youth páros: Krausz Kitti–Gerzanics Csenge 4.
youth vegyespáros: Balogh Máté–Töpler Natasa 2.
youth hármas: Renglovics Anna–Bikkes Eszter–Dávid Fruzsina 7.
serdülő vegyespáros: Schumann Márton–Csákány-Csáfordi Míra 2.
ifi hármas: Ivanics Rozina–Monostory Anna–Biksi Borbála 2.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email