22_03_29_erdmost_nincskep

Cselgáncs: Kolozsváron folytatták az Európa Kupát

22_03_29_erdmost_nincskep

Cselgáncs: Kolozsváron folytatták az Európa Kupát

Négy dzsudokával szerepelt a kolozsvári Európa Kupán a Diósdi DSE és Érdi JC, amelynél a legjobb eredmény a népes mezőnyben a 81 kilósok között Vargha Zsolt érte el, aki a legjobb tizenhat közé jutott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

28 ország 563 cselgáncsozójával rendezték meg Kolozsváron a kadet korosztály Európa Kupájának legutóbbi állomását, ahol a Diósdi DSE és Érdi JC-t négy dzsudoka képviselte.

Hajdu Ilang az 53 kilogrammosoknál az izraeli Ilay Hayun ellen wazaarival kapott ki, az izraeli pedig nem vitte tovább őt a vigaszágon, így Hajdu számára hamar véget ért a kolozsvári viadal.

Hozzá hasonlóan a 63 kilósoknál szereplő Bodor Sárának is gyorsan véget ért az Európa Kupa, hiszen a selejtező második körében kikapott a román Nicoleta Grigorétől.

A +90 kilogrammosoknál érdekelt Kurdi Benedeknek sem volt könnyű dolga, miután az ukrán Mihajlo Honcsarovtól kapott ki a második fordulóban, ellenben a 81 kilósoknál szereplő Vargha Zsolt első meccsén legyőzte a román Andrei Olarut, de a következő ellenfél, a török Adnan Kilic túl nagy falat volt, ezáltal a Vargha a legjobb tizenhat között búcsúzott a további versengéstől.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email