22_03_29_erdmost_nincskep

Akro: két aranyat is szerzett a BASE Bajnokságon az ÉSWS SE

22_03_29_erdmost_nincskep

Akro: két aranyat is szerzett a BASE Bajnokságon az ÉSWS SE

Négy egységgel mérette meg magát a IX. BASE Bajnokságon az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatika Sportegyesület, amely két aranyérem mellett egy negyedik és egy hetedik helyet ért el.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ÉSWS SE érdi újonc hármasa Kocsi Liza, Privitzky Tamara és Srágli Laura az előző szezon után idén is együtt versenyez, amely az eredményekben is megmutatkozik, hiszen a BASE Bajnokságon megnyerték kategóriájukat. Mellettük az újonc párosoknál Sajgó Enikő és Virág Flóra kettőse is aranyérmes lett, míg ugyanebben a kategóriában Kocsis Patrícia és Tatár Boróka negyedikként, Borsos Kincső és Kaszics Léna pedig hetedikként végzett.

– Az egységeinkkel abszolút meg vagyok elégedve, sokkal jobban szerepeltek, mint amit várni lehetett. Az, hogy újonc párosban és hármasban is érem született, annak nagyon örülünk, a negyedik hely is nagyon kevés ponttal csúszott le a dobogóról. Reálisnak tarhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, hogy a következő versenyre ezt az újonc korosztályt a következő versenyre még jobban fogják hozni – mondta Balogh Péter, az ÉSWS SE elnöke.

Az eredményekhez hozzá kell tenni, hogy újonc hármasban ugyan Kocsi Lizáéknak nem volt ellenfelük, ám gyakorlatuk az arany minősítésen belüli pontot ért, amely előrelépés az elmúlt évhez képest.

Az ÉSWS SE eredményei a IX. BASE Bajnokságon
újonc hármas: Kocsi Liza–Privitzky Tamara–Srágli Laura 1. hely
újonc női páros: Sajgó Enikő–Virág Flóra 1. hely, Kocsis Patrícia–Tatár Boróka 4. hely, Borsos Kincső–Kaszics Léna 7. hely

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email