22_03_29_erdmost_nincskep

A fél város megmozdult

22_03_29_erdmost_nincskep

A fél város megmozdult

Az Orange Dragons Szurkolói Klub a Szelíd Motorosok a Zaklatások Ellen csoporthoz csatlakozva átadta a Szent János Kórház gyermekosztályának azt a harminc zsák plüssjátékot, amit az Érd-Győr női kézilabda mérkőzés előtt gyűjtöttek az Érd Aréna előtt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

– Ez a kezdeményezés nem újkeletű, korábban is gyűjtöttünk már gyermekjátékokat az Érd Arénában. Most ismét szembejött velünk ez a projekt, a Szelíd Motorosok a Zaklatások Ellen nevű csoport felhívást tett közzé, hogy ismét szükség van plüssállatokra a kórházakban, egészségügyi intézményekben – mondta el lapunknak Endrész Csaba vezető szurkoló. 

A játékokból a Romics László Egészségügyi Központ is kapott, a meccs előtt összegyűlt plüssöket még aznap átadták az osztályvezető főorvosnak. A János kórház orvosai is nagy örömmel fogadták a csomagokat, melyekkel a plafonig megtelt a padlástéri raktár – írják közösségi média oldalukon a szurkolók.

– Meg sem lehetett számolni, hogy hányan voltunk benne, a győri szurkolótábor is csatlakozott hozzánk az Érd Aréna előtt. Gyakorlatilag a fél város megmozdult, akik meccsekre járnak és szeretik a kézilabdát. Hatalmas sikere volt a kezdeményezésnek – tette hozzá Endrész Csaba.

A játékokat ezután olyan kisgyermekek kapják, akik átmenetileg kórházi kezelés alatt állnak és nem lehetnek a barátaikkal, szüleikkel. A Dragonok szerették volna, ha ezt az átmeneti időszakot egy kicsit meg tudják könnyíteni, a gyerekek hozzá tudnak bújni ezekhez a plüssökhöz és kicsit megnyugodnak.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email