orange_dragons_plussok_190504

A fél város megmozdult

Az Orange Dragons Szurkolói Klub a Szelíd Motorosok a Zaklatások Ellen csoporthoz csatlakozva átadta a Szent János Kórház gyermekosztályának azt a harminc zsák plüssjátékot, amit az Érd-Győr női kézilabda mérkőzés előtt gyűjtöttek az Érd Aréna előtt.

– Ez a kezdeményezés nem újkeletű, korábban is gyűjtöttünk már gyermekjátékokat az Érd Arénában. Most ismét szembejött velünk ez a projekt, a Szelíd Motorosok a Zaklatások Ellen nevű csoport felhívást tett közzé, hogy ismét szükség van plüssállatokra a kórházakban, egészségügyi intézményekben – mondta el lapunknak Endrész Csaba vezető szurkoló. 

A játékokból a Romics László Egészségügyi Központ is kapott, a meccs előtt összegyűlt plüssöket még aznap átadták az osztályvezető főorvosnak. A János kórház orvosai is nagy örömmel fogadták a csomagokat, melyekkel a plafonig megtelt a padlástéri raktár – írják közösségi média oldalukon a szurkolók.

– Meg sem lehetett számolni, hogy hányan voltunk benne, a győri szurkolótábor is csatlakozott hozzánk az Érd Aréna előtt. Gyakorlatilag a fél város megmozdult, akik meccsekre járnak és szeretik a kézilabdát. Hatalmas sikere volt a kezdeményezésnek – tette hozzá Endrész Csaba.

A játékokat ezután olyan kisgyermekek kapják, akik átmenetileg kórházi kezelés alatt állnak és nem lehetnek a barátaikkal, szüleikkel. A Dragonok szerették volna, ha ezt az átmeneti időszakot egy kicsit meg tudják könnyíteni, a gyerekek hozzá tudnak bújni ezekhez a plüssökhöz és kicsit megnyugodnak.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email