22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „Harcos, küzdős csapat vár ránk”

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „Harcos, küzdős csapat vár ránk”

Az NB III Nyugati csoportjának 25. fordulójában a kiesés elől menekülő Pénzügyőr SE vendégeként lép pályára az Érdi VSE április 28-án, 16.30-tól.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csupán hat kör van hátra a harmadosztály 2018/2019-es idényéből, azaz innentől kezdve minden mérkőzés hatványozott fontossággal bír – a tabella második helyén álló Érdi VSE-nek jelenlegi pozíciója megtartásához minden pontra szüksége van, hiszen egyre szorosabban követi Limperger Zsoltékat a kiváló formában lévő III. kerületi TVE.

Azonban Pasaréten sincs másként a helyzet, sőt. A Pénzügyőr irányítását tavasszal Klausz László vette át, akinek irányításával jó útra találtak a „fináncok”, hiszen az Ajka elleni vállalható vereség mellett csak Székesfehérváron, a Mol Vidi FC II ellen kaptak ki, emellett a THSE-t és a Komáromot otthon, a Sárvárt idegenben múlták felül. A PAFC II-vel és a Nagykanizsával Pasaréten, illetve a Pápával idegenben játszottak értékes döntetlent.

Az eddig kiváló tavasz ellenére azonban az együttes továbbra is utolsó helyen áll a bajnokságban, de a tizenegyedik helyezett Sárvár is karnyújtásnyira, mindössze két pontra található a PSE-től.

A felek ősszel, a tizedik fordulóban találkoztak egymással, akkor egy izgalmas mérkőzésen 4–3-ra nyertek az érdiek, míg az előző kiírásban az Ercsi úton kiütéses, 5–0-s győzelmet aratott a házigazda, Pasaréten ellenben szoros találkozón nyertek 2–1-re.

Limperger Zsolt dolgát nehezíti, hogy az elmúlt hetekben több alkalommal sem tudta pályára küldeni ugyanazt a védelmet, hiszen eltiltások és sérülések miatt nem számíthatott védőire, s ez most sincs másképp, miután az Ajka ellen Csiszár Zoltánt kiállította a játékvezető.

– Egy végletekig harcos mérkőzés vár ránk vasárnap. A Pénzügyőr elszenvedte második vereségét, így közel áll a kieséshez, de a bennmaradáshoz is. Egy harcos, küzdős csapat vár ránk. Egy a feladatunk, hogy játékkal próbáljuk őket megverni. Legutóbb a Vidi ellen nem sikerült nyerniük, de ezt hazai pályán gondolom, hogy szeretnék javítani. Nekünk a játékot kell nézni, mert úgy gondolom, játékosállomány és tudás alapján jobbak vagyunk, de mellettük szól a pálya és annak adottságai, a minőségére kíváncsi leszek. Annyi biztos, hogy mindkét oldalról egy hajtós meccs lesz – mondta el a mérkőzéssel kapcsolatban Limperger Zsolt.

Az április 28-án, 16.30-kor kezdődő Pénzügyőr SE–Érdi VSE találkozót Szabó Levente vezeti, segítői Skover Péter és Nagy Petra lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 25. forduló
04.28., 16.30:
Pénzügyőr SE–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email