22_03_29_erdmost_nincskep

Marihuánaültetvényt számoltak fel Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Marihuánaültetvényt számoltak fel Érden

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói nyolcvankét kifejlett kendernövényt és hatvanöt palántát foglaltak le egy érdi háznál. A rendőrök elfogták a beszállítót – aki épp Bécsből érkezett a palántákkal – és a dílert is, aki a pincében termesztette a növényt. VIDEÓVAL

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A 43 éves budapesti T. Gergely 2019. április 15-én autóval átment Bécsbe, hogy értékesítés céljából marihuánát hozzon be Magyarországra. A férfi még aznap délután a 65 kenderpalántát egy érdi házhoz vitte, ekkor fogták el őt a rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói átkutatták a házat, és a pincében egy egész marihuánaültetvényt találtak, kiépített világítás-, öntöző- és szellőztetőrendszerrel. Időközben hazaért a 36 éves budapesti Sz. Bálint, akit szintén elfogtak.

A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói lefoglalták T. Gergely  autóját, a benne lévő 65 kenderpalántát, valamint a nála lévő valutát. Továbbá lefoglalták a díler mobiltelefonjait, laptopját, a nála lévő közel kétmillió forintot, különböző valutákat, valamint a pincében megtalált 82 tő kifejlett marihuánát és a növény termesztéséhez használt eszközöket.

A budapesti felderítők T. Gergelyt bűnsegédként elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett, Sz. Bálintot kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A nyomozók a két férfit őrizetbe vették és indítványozták letartóztatásukat.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email