22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: a legnagyobb rangadó jön!

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: a legnagyobb rangadó jön!

A tabella második helyén álló Érdi VSE az éllovas FC Ajkát fogadja az NB III Nyugati csoportjának 24. fordulójában április 21-én, 16.30-tól az Ercsi úti Sporttelepen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Minden kétséget kizáróan a csoport, de talán az egész NB III egyik legnagyobb összecsapását rendezik hétvégén az Ercsi úti Sporttelepen, hiszen a Nyugati csoportot vezető FC Ajka az őt követő Érdi VSE-hez látogat.

A Veszprém megyeiek ősszel megőrizték veretlenségüket, ám tavasszal korántsem mennek úgy, mint akkor, amit mutat, hogy előbb Nagykanizsán, majd Komáromban is vereséget szenvedtek Schindler Szabolcs fiai. Igaz, ennek ellenére továbbra is tíz pont az előnyük a második helyezett érdiekhez képest, akik csupán a III. kerület ellen nem szereztek pontot.

Kijelenthető tehát, hogy minden ízében rangadó lesz az április 21-i összecsapás, ahol az ajkaiak karnyújtásnyira kerülhetnek az NB II-höz, míg az érdiek egy győzelemmel szorossá tennék a bajnokság hajráját.

Az Ajka számos mutatóban jár az élen, hiszen 67 lőtt gól mellett csupán tizenkétszer rezdült meg a hálója 23 bajnokin. A két csapat őszi, ajkai összecsapásán Limperger Zsolt együttese hiába játszott mezőnyfölényben, a hazaiak könyörtelenül kihasználták a hibákat, a 2–0-s végeredményt pedig a ráadásban állították be.
Az előző két szezonban mindkét alkalommal a vendég együttes győzött, tavaly Ajkán az érdiek 2–1-re, Érden az ajkaiak 3–1-re, míg egy évvel korábban az Érdi VSE 3–1-re, az FC Ajka 4–1-re verte házigazdáját.

– Egy presztízsmérkőzésnek tekintem ezt a meccset. Úgy gondolom, hogy az osztály két legjobb csapata játszik egymás ellen. A hazai pálya mellettünk szól, az Ajka mellett viszont az, hogy majdhogynem feljutónak tekintheti magát. Ezt a kényelmességet szeretnénk kihasználni és itthon tartani a három pontot. Annyi biztos, hogy a győzelem reményében lépünk pályára – mondta el Limperger Zsolt a rangadóval kapcsolatos várakozásait.

Az április 21-én, 16.30-kor kezdődő mérkőzést Molnár Attila vezeti, segítői Kis Zoltán és Vörös Dániel lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 24. forduló
04.21., 16.30:
Érdi VSE–FC Ajka

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email