22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: hét alkalommal a dobogón

22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: hét alkalommal a dobogón

Négy első, két második és egy harmadik helyezéssel zárták a Masters Sportegyesület táncosai az elmúlt hétvégét. Az akrobatikus rock and roll versenyszezon aktuális területi versenyét a szokásoknak megfelelően a Pestszentimrei Sportkastélyban tartották.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Aranyérmes lett a Záhonyi Patrik–Szőke Kitti (Musztáng SE) junior páros, a Jolly Joker felnőtt kisformáció, valamint az Xpress felnőtt nemzetközi nagyformáció. Ezüstéremnek örülhetett a First nevű children kisformáció, továbbá az Ölbey Vajk (Musztáng SE)–Szalma Borka duó a couple dance show kategóriában. Az érdi egyesület bronzérmét a Barthos Bence–Ambruzs Kinga (Island Rock) kettős szállította a juveniles versenyszámban. A Masters egységei közül még egy-egy páros és formáció volt érdekelt a területin: az Ahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgic junior nagyformáció ötödik, a Gábor László– Solti Vivien junior duó kilencedik helyen zárt.

A hétvégi eredményeket Koncsek József és Szalma Júlia remeklése tette teljessé, ugyanis a páros szintén Pestszentimrén, a kickdance versenyen nyert aranyérmet children kategóriában.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email