22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: debütáltak az érdi hokisok

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: debütáltak az érdi hokisok

Alig néhány hónapja nyitotta meg kapuit az Érdi Jégcsarnok, azóta töretlenül zajlik a munka a legifjabb sportolókkal.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A megnyitás után néhány hétig a Kárpáti Farkasok javában tanították a korcsolyázás alapjait a fiatal érdeklődőknek, akik viszont az elmúlt hetekben rohamosan fejlődtek. Olyannyira, hogy az elmúlt négy hétben már speciálisan jégkorongedzéseket tartott számukra az egyesület, s az U10-es korosztály már eljutott arra a szintre – mind létszámban, mind tudásban – hogy első mérkőzéseit is letudja.

Hétvégén ugyanis két csapatot, összesen huszonnégy mezőnyjátékost és két kapust is ki tudott állítani a Velencei úti létesítményben rendezett tornájára a Kárpáti Farkasok. A négy egyesületet felvonultató barátságos, C-típusú – tehát kezdőknek szóló – tornán a két érdi mellett a Visegrád Penguins és a Szigeti Bikák vettek részt.

A kétszer tizenkét perces mérkőzéseken az eredményt hivatalosan nem számolták, hiszen a sportág alapjainak az elsajátítása és megszerettetése volt az elsődleges cél, amely össze is jött, hiszen a kiélezett mérkőzések mindig barátságos hangulatban zajlottak. S az is kijelenthető, hogy a négyhetes jégkorong-edzés is megtette hatását, azaz ha ilyen ütemben halad a Kárpáti Farkasok csapata, akkor hamar eljut a legnagyobbak közé.

Tekintse meg galériánkat a tornáról!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email