22_03_29_erdmost_nincskep

A víz az otthonom – rajzpályázat a Horgászegyesületnél

22_03_29_erdmost_nincskep

A víz az otthonom – rajzpályázat a Horgászegyesületnél

"A víz az otthonom – Vigyázz rá!" címmel hirdetett rajzpályázatot idén kora tavasszal az Érd és Környéke Horgászegyesület. Felhívásukra ötvenhét pályamunka érkezett a három (7 év alatti, 7-11 éves, 11-15 éves) korcsoportban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az első három helyezett mellett mindhárom kategóriában díjazták a közönségszavazás nyertesét is; az érdeklődők az interneten voksolhattak a szerintük legjobbnak ítélt alkotásra.

 

– Rajzpályázatunk a víz világnapjához kapcsolódott, hiszen horgászegyesületünk egyik fő célja, hogy a gyerekekben tudatosítsuk a környezetvédelem fontosságát. Ennek jegyében aukciót hirdettünk: egyesületünk facebook-oldalára hétvégén feltesszük a rajzokat, és ezekre több napon keresztül lehet licitálni. Az így befolyt összeggel az Érdi Környezetvédő Egyesületet szeretnénk támogatni – mondta tudósítónknak Berényi Andrásné elnök a csütörtöki díjátadón, amit a Teleki iskolában tartottak, zenés műsor keretében.

A Szivárvány ovisok a víz világnapjához kapcsolódó zenés darabbal érkeztek, Muki, az énekes bohóc (K. Nagy László színművész, a Horgászegyesület tagja) pedig nemcsak énekelt, hanem táncra is csábította a gyereket. Színpadra álltak az iskola diákjai is.

Eredmények:

7 év alattiak: I. Kovács Csenge Mira, II. Orbán Zorka és Kolcsár Panna Lilla, III. Tóth Panna és Sátrai Lilla

7-11 év közöttiek: I. Kocsis Virág, II. Bartalis Zalán és Hujber Zsombor, III. Kukla Emese

11-15 év közöttiek: I. Kukla Enikő, II. Matyasovszky Emma és Vellai Boglárka, III. Terebesi Kitti

Közönségdíjas:

7 év alatt: Sátrai Ákos, 7-11 év közöttiek: Varga Dóra, 11-15 év közöttiek Kukla Enikő

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email