22_03_29_erdmost_nincskep

Útépítések: hétfőtől lezárják a Szovátai utat

22_03_29_erdmost_nincskep

Útépítések: hétfőtől lezárják a Szovátai utat

Április közepén folytatódnak a munkák a fő közlekedési útvonalakon, van, ahol teljes, máshol félpályás útlezárás várható.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétfőn, április 8-án elkezdik a végleges kopó aszfaltréteg terítését a Szovátai úton és Sóskúti út csatlakozó szakaszán. Ekkor teljes útzár lesz maximum három napig, csak a Volánbusz hajthat be. A csatlakozó utcákat is lezárják, hiszen a frissen terített aszfaltot óvni kell. Először az egyik sávot, majd a másik sávot aszfaltozzák. Ezt követően április végéig a padka kialakításán, befejezésén, és egyéb záró munkákon dolgoznak majd. . Ekkor hozzák egységes szintre az út és a csapadékcsatorna padkáját, illetve rézsűjét is.

A Folyondár utca – Törökbálinti út csatlakozásában folytatódnak a munkák, a csapadékcsatorna-átvezetés érdekében. Időszakosan félpályás útlezárás lesz a Törökbálinti úton. A munkák itt két hétig tartanak majd. Ezt követően április végéig rákerül a Folyondár utcára és az Alsóerdősor utcára is a végleges kopó aszfaltréteg, és elvégzik a padka kialakítását, egyéb befejező munkákat. Folytatódnak a befejező munkák a Szövő utcában is.

A Lőcsei úton a csapadékvíz-elvezető rendszer bővítése folytatódik, időnként félpályás útlezárás mellett.

A Csaba utcában április végéig kialakítják a csatlakozó utcák szegélyezését, ahol szükséges, a csapadékvíz-elvezető rendszerhez tartozó surrantókat, és megtörténik az útcsatlakozások esetén a kopóréteg aszfalt terítése is. Befejezik a buszmegállók végleges kialakítását is.

A Diósdi úton, illetve a Riminyáki úton elkezdődött a csapadékcsatorna nyomvonalában a helyreállítás, a körforgalom környékén április közepéig megtörténik a visszaaszfaltozás. A Riminyáki út nyugati oldalán azonban nyár végéig folytatódik a csapadékcsatorna kapacitás bővítése, ezért időnként félpályás útlezárás várható.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email