22_03_29_erdmost_nincskep

Májusban Nyitnikék

22_03_29_erdmost_nincskep

Májusban Nyitnikék

Május 10-12. között több mint száz kiállító várja az érdi és környékbeli lakosokat a VI. Érdi Nyitnikék – Tavaszi Kiállítás és Vásáron. Nem maradhat el a műsor sem, melynek összeállításánál minden korosztályra gondoltak a szervezők, no meg a nyereményjáték, és a sokféle finomságot kínáló büfésor sem. MUTATJUK A RÉSZLETES PROGRAMOT

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egy kis ízelítő a kiállítók termékeiből: sokféle finomság: lekvárok, szörpök, csokoládék, kávékülönlegességek, kekszek, mézek, ivólevek, paleo- és gluténmentes készítmények, mindezek alapanyagai, sajtok, füstölt áru, sör, bor, pálinka, és sok-sok otthagyhatatlan enni-, kenni-, innivaló. Kerámia, textiláru, bőrből, fából, fémből, üvegből készült használati- és dísztárgyak, ruhanemű, divatáru, ékszerek, kozmetikai készítmények, kézműves szappanok, könyvek, játékok, lakásdekoráció, a ház körüli munkához kerti gépek, szerszámok, kandalló, grillsütő, az építkezéshez, felújításhoz szükséges szaksegítség, többféle szolgáltatás, ingatlanbörze, grafikai, nyomdaipari kínálat, és sok más hasznos termék, valamint a házhoz, elektronikához, munkához, vállalkozáshoz, de még a tanuláshoz is elérhető lesz a segítség!

A büfésor hideg, meleg ételekkel, rétesekkel, kürcsi kaláccsal, csapolt sörrel, borral, vagy éppen pálinkával várja a látogatókat, a színpadon pedig egymást váltják majd a fellépők – a szervezők minden korosztályra gondoltak a műsorkínálat összeállításánál.

A belépés ingyenes, minden belépő nyereményszelvényt kap, így akár minden nap esélyük van részesülni a bőséges nyereményesőből – tájékoztatott  dr. Kupcsokné Polyák Ágnes (Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara) szervező.

 

                                                                        

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email