22_03_29_erdmost_nincskep

Érd a családvédelem mellett

22_03_29_erdmost_nincskep

Érd a családvédelem mellett

A magyar Országgyűlés hétfőn nagy többséggel elfogadta a kormány családvédelmi akciótervét, múlt héten a közgyűlésen pedig nagy többséggel a helyi képviselők is igennel voksoltak az akcióterv mellett. Az ellenzéki oldal azonban ezzel a szavazással cserben hagyta az érdi családokat – hangsúlyozta szerdai sajtótájékoztatóján T. Mészáros András polgármester.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

– Érden különösen fontos, hogy a családok védelme megvalósulhasson, hiszen itt nagyon sok a gyermek. Érd közgyűlése is szavazott mindezek támogatásáról a múlt héten, és ugyancsak nagy többséggel elfogadta a kormány családvédelmi akciótervének intézkedéseit támogató határozatot – emelte ki a polgármester, aki azt is hozzátette, hogy ahogyan az Országgyűlési szavazás során, úgy az érdi közgyűlésen is akadtak, akik mégis a családvédelem ellen voksoltak.

– Az Országgyűlésben a szélsőségesen családellenes pártok szavaztak nemmel, ahogy Érden is csak a szélsőségesen családellenes képviselők nyomták meg a tagadás gombját. Érdemes nevén nevezni őket, hogy mindenki előtt világossá váljon, kik azok, akik nem támogatják a családok életét és a gyerekvállalást könnyebbé tevő intézkedéseket: Gyurcsány Ferenc és pártja, valamint Érden Csőzik László, Szűcs Gábor, Havasi Márta és Csornainé Romhányi Judit. Nyilván ezek az emberek azzal védekeznek, hogy ők támogatták volna, ha így, meg úgy. Mi úgy véljük, hogy a családok támogatását nem lehet politikai zsarolások eszközévé tenni. Aki ezt teszi, az a családokat túszként akarja használni ahhoz, hogy elérje politikai céljait – mondta el T. Mészáros András.

A polgármester hozzátette: „a szélsőségesen családellenes érdi baloldal ezzel teljességgel méltatlanná vált arra, hogy az érdiek érdekeit képviselje”. 

– Csőzik László egykori SZDSZ-es párttársa, Bauer Tamás, aki ma Gyurcsány pártjában politizál, azt nyilatkozta, hogy a gyermekes családok támogatása rossz irány, ezért arra nemmel kell szavazni. Ez ma a szélsőségesen családellenes politikusok valódi célkitűzése: a migráció elősegítése, felgyorsítása. A háttérben Soros György jelöli ki számukra az irányt, aki már 2015-ben megírta, hogy az EU-nak évente legalább egymillió bevándorlót kellene támogatnia – tette hozzá a városvezető.

T. Mészáros András úgy fogalmazott, hogy olyan ellenzékre van szükség, amely képes értelmesen és higgadtan gondolkodni Magyarország és Érd jelenéről, jövőjéről.

– Az érdi ellenzék elszámította a szerepvállalását. Négy ember az érdi közgyűlésből semmiféleképpen nem fogja tudni megoldani az iszlám világ problémáit. Ennek ellenére ők ezzel foglalkoznak ahelyett, hogy az érdi családok, az érdi emberek, a város problémáival foglalkoznának. Ezzel a szavazásukkal szégyenteljesen cserbenhagyták az érdi családokat – zárta szavait a polgármester.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email