22_03_29_erdmost_nincskep

Forgalomkorlátozás a Törökbálinti úton és környékén

22_03_29_erdmost_nincskep

Forgalomkorlátozás a Törökbálinti úton és környékén

Kezdődik a Törökbálinti út - Szövő utca - Folyondár utca átfúrása, a környéken forgalomkorlátozás várható. Törökbálinti úton félpályás útzárra számíthatnak az autósok, a Szovátai úton a csatornafedelek szintbeállítása miatt kell óvatosan közlekedni, és a későbbiekben a Folyondár utca forgalmát is korlátozni fogják - értesültünk Simó Károly alpolgármestertől. Frissítve!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Szovátai úton elkezdték az aknafedlapok megemelését a következő réteg aszfalt terítése előtt. A kivitelezők kérik a fokozott figyelmet és a sebességkorlátozó táblák figyelembevételét.

A Törökbálinti út – Szövő utca – Folyondár utca kereszteződésben ma kezdik a csapadékvíz-elvezető csatorna fektetését, a munkálatok körülbelül két hétig tartanak majd. FRISSÍTÉS: A MUNKÁLATOK SZERDA REGGEL KEZDŐDNEK.

Félpályásan lezárják a Törökbálinti utat. Először az északi részen a Törökbálinti útról a Szövő utcára nem lehet bekanyarodni, az északi irányba tartók számára más útvonal javasolt. A következő fázisban a déli részt zárják le, ekkor a Folyondár utcai forgalom lesz korlátozva.

Simó Károly elmondta: ha váratlan esemény nem történik, legfeljebb két hét alatt bejeződnek a munkálatok.

A Szovátai úton két héten belül tervezik a kivitelezők a kopó aszfaltréteg terítését (erre az időtartamra a Szovátai utat sávosan lezárják majd, legalább fél- fél napra). Ehhez a csatorna fedelek szintjét a leendő út szintjéhez kell igazítani. Ezt a munkát is elkezdték, ezért figyelmeztető táblát helyeznek ki minden aknához.

A kötő réteg aszfalt terítése ősszel történt, ezért télire a kivitelezők a mélyebben levő csatornafedlapokat ideiglenesen megemelték, most ezt emelik fel a végleges szintre. Körülbelül két hétig, amíg az aszfalt terítése meg nem történik, az úttest szintje fölé emelt aknák körül táblák lesznek, ezért azon a félpályán nehezebb lesz közlekedni.

A kivitelezők kérik a közlekedők türelmét és megértését.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email